Download Gratis uw Franchise startersgids

Mobalpa reeds 40 jaar in België: bouw mee verder aan de toekomst!

Mobalpa, fabrikant van keuken-, badkamer- en maatkasten heeft na 40 jaar op de Belgische markt grootse plannen voor de toekomst. Zijn vierde franchise opent binnenkort en ook de zoektocht naar nieuwe kandidaat-franchisenemers voor verdere uitbreidingen en versteviging op de markt is al volop aan de gang. Ben jij geïnteresseerd in het franchisemodel? Mobalpa helpt je graag je eigen succesverhaal te schrijven!

Franchising: een win-win partnership

Als beginnende franchisenemer onderga je een grondig testproces dat het merk speciaal ontwikkeld heeft. Op die manier is Mobalpa er zeker van dat de opening van een nieuwe franchise kan steunen op een win-win partnership. De volle motivatie van beide zelfstandige partners en een grondige kennismaking en voorbereiding zijn de sleutels tot succes.

Word jij de volgende Mobalpa franchisenemer?

Als franchisenemer ben je een ambitieuze en vooruitdenkende teamspeler-ondernemer die:

-              een talent heeft voor multitasking en zowel de technische aspecten, het personeel als de lokale marketing kan beheren;

-              een duidelijke toekomstvisie voor ogen heeft;

-              gemotiveerd is om te slagen binnen het Mobalpanetwerk;

-              beschikt over een grote portie verantwoordelijkheidszin;

-              service- en klantgericht is

Ervaring in de sector is niet vereist. Koen Puttemans, franchise development manager, legt uit: “Door het niveau van ondersteuning en permanente opleiding, geleverd door onze diensten, is het niet noodzakelijk dat toekomstige franchisenemers een specifieke keukenindustrie ervaring hebben. In plaats daarvan leggen wij wel de nadruk op hun brede zakelijke ervaring, persoonlijkheid en people-managementvaardigheden.”

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als kandidaat-franchisenemer neem je deel aan de trainingsdagen in een Belgische showroom en krijg je ondersteuning van een e-learning-programma. Daarna volg je gedurende zeven weken een opleiding in Frankrijk. Tijdens die weken krijg je het reilen en zeilen van een keukenshowroom onder de knie, leer je de producten kennen en ontdek je van kortbij het verkoopproces. Ook van het Belgische team krijg je de nodige ondersteuning. Ze begeleiden je gedurende de volledige opstart van je project en helpen je met de dagelijkse ontwikkeling van je winkel. 

It takes a network to open a store

Bij de opening van een nieuwe winkel kan de franchisenemer terugvallen op een sterk netwerk. Van bij de start zal een verkoopcoach vanuit de organisatie de begeleiding van de frontoffice aspecten, zoals klantenservice en verkoop, op zich nemen, terwijl een technisch manager de backoffice operatie opvolgt en zorg draagt voor elementen zoals de technische tekeningen en de logistiek.

Het Mobalpa-franchisepakket omvat daarbij ook nog voortdurende steun van de Mobalpa-groep, regelmatige netwerkbijeenkomsten, marketingondersteuning, ontwikkeling van de showroom en personeelstrainingen.

Heb je interesse in deze formule? 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis