Pitaya

Meer dan 50 franchise formules op beurs Onderneem’t in Nederland

Franchisebeurs Onderneem 't! gaat door op donderdag 4 en/of vrijdag 5 april a.s. bij Hart van Holland te Nijkerk. Daar kan je in contact komen met meer dan 50 Franchise formules.

Veel variatie in aanbod

Ook tijdens de komende editie van Onderneem ‘t! kunnen aspirant ondernemers zich uitgebreid laten informeren. Er is een ruim aanbod van formules uit de meest uiteenlopende branches. Van bekende deelnemers naar gloednieuwe, nationale en internationale partijen, en van food retailers tot zorgverleners. Allemaal op zoek naar ondernemers. Ook kunt u gratis ondernemersadvies inwinnen bij advocaten, adviseurs en de Kamer van Koophandel. Ook is er een continu seminarprogramma.

Ook tal van Franchise formules die actief zijn op de Belgische markt kan u er terug vinden o.a. Copperbranch, Equivalenza, Filta Fry Plus, Straetus incasso, etc. Daarnaast zijn er ook tal van bekende en vertrouwde Nederlandse formules aanwezig, waaronder: Anytime Fitness, De Beren, FEBO, Taco Mundo, Personal Fitness Nederland, eismann, Specsavers en Mitra.

Dienstverlenersmarkt en Startersplein

Nieuw dit jaar is de Dienstverlenersmarkt, een plein waar u zich kunt laten informeren door 20 dienstverlenende franchiseformules, in een toegankelijke markt-setting.

Terugkerend element is de Startersplein. Meer dan 15 startende franchiseformules die net hun formule hebben opgericht en op zoek zijn naar ambassadeurs die hun merk verder in de markt gaan zetten.

Openingstijden & adres

Donderdag 4 april: 10.00 – 16.00 uur

Vrijdag 5 april: 10.00 – 16.00 uur

Locatie: Hart van Holland, Nijkerk

Het adres is: Berencamperweg 12, 3861 MC, Nijkerk (nabij de A28)

Tot slot

Entree en parkeren is na voorregistratie gratis. Via www.ikwordondernemer.nl kunt u gratis entreekaarten aanvragen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis