Succesvolle opening

Sinds de opening op donderdag 28 oktober mocht het nieuwe winkelpark al 100.000 bezoekers verwelkomen. “De bezoekersaantallen overtroffen onze stoutste verwachtingen”, zegt Jan Du Bois, investment director bij vastgoedinvesteerder Mitiska REIM. “Ook van de winkels en de horecazaak krijgen we alleen maar positieve reacties.”

Vooral afgelopen zaterdagmiddag was het bijzonder druk, in zoverre dat de toegangsweg naar de het winkelpark een uurtje werd afgesloten. En hoewel dat vooral door de uitzonderlijke situatie kwam met veel feestelijke randactiviteiten, moedigt Du Bois iedereen aan om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. “Malinas is het meest duurzame winkelpark van het land en we hebben ook fors geïnvesteerd in milieuvriendelijke mobiliteit.”

LEESTIP >>>Albert Heijn XL pakt in Mechelen uit met een lokaal assortiment

Zo is er een dubbele fietsverbinding en een fietstunnel onder het kruispunt van de N16 en de R6 aangelegd.  Verder is er een ruime overdekte parking voor fietsen, en de buslijnen 6 en 9 hebben een halte vlakbij de ingang van het winkelpark.

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?