Heytens (1)

Jumbo België opent zesde vestiging in Oost-Vlaanderen

Jumbo breidt uit en opende in Oost-Vlaanderen vandaag de deuren van haar zesde winkel in de provincie, die ondertussen al haar drieëntwintigste winkel in België is. De Jumbo-winkel is gevestigd aan de Theodoor Vermijlenstraat 1 te Baasrode. Vanaf vandaag kunnen ook inwoners van Baasrode genieten van de uitmuntende service en het bijzonder grote Jumbo-assortiment, en dat altijd aan de laagste prijzen. De keten zet hun klanten immers altijd op de eerste plaats en wilt van hen ware fans maken door hun verwachtingen voortdurend te overtreffen. 

De drieëntwintigste Jumbo in België

De provincie Oost-Vlaanderen is opnieuw een Jumbo rijker. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van 1388 vierkante meter, waarop het gevarieerde aanbod helemaal tot haar recht komt. Vanaf de opening zal een gezellig team van 45 werknemers, dat voor een warme sfeer zorgt in de winkel, klaarstaan voor alle klanten.

“Het resultaat is schitterend”, stelt filiaalmanager Mohammed Rayan Mrabat. “Boodschappen doen zal hier een totaalbeleving zijn. Jumbo Baasrode zal met veel toewijding klanten dag na dag een vers en smaakvol assortiment bezorgen. Verse traiteurmaaltijden, versbereide pizza’s, gebraden kip of belegde broodjes: klanten kunnen hun hart ophalen aan deze brede waaier aan heerlijke producten.”. Peter Isaac, managing director van Jumbo België, ligt de centrale boodschap toe: “Onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Baasrode. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!” De winkel in Baasrode zal elke maandag van 13.00 tot 20.00 uur geopend zijn, van dinsdag tot zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en zondag tussen 8.30 en 12.00 uur.

LEESTIP >>> Nieuwe Jumbo franchise vestiging van start in Niel met Franchise.be member

Winkelen zonder zorgen met 7 Zekerheden

De beste service, een uitzonderlijk assortiment en de allerlaagste prijzen: die combinatie maakt van Jumbo een unicum in België en Nederland. Bovendien zijn de 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, ook in België de beloften aan de klant: euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal, garanderen de beste dienstverlening.

Boodschappen doen wordt totaalbeleving 

Behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, gaat Jumbo nog verder in haar aanbod. Zo vinden klanten in de nieuwe winkel verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. In de bloemenafdeling kunnen klanten uit verschillende boeketten kiezen, die bovendien allemaal een versgarantie van 7 dagen hebben. Schittert je boeket geen week? Dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket! “Met deze extra diensten komen klanten met veel plezier al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo doen”, zo licht Peter Isaac verder toe. “Het doel is dan ook om van boodschappen doen een fijnere en completere beleving te maken!” 

Belgen vertrouwd maken met Jumbo

Een nieuwe winkel betekent nieuwe klanten, iets wat Jumbo keer op keer als een nieuwe kans blijft beschouwen: “Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo. Bovendien is er nog veel ruimte om ons totaalconcept verder uit te bouwen”, vertelt Peter Isaac. “Met ons fantastische team, deze mooie locatie en veel enthousiasme, kijken we de toekomst alvast rooskleurig tegemoet!” 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis