Pitaya

Ixina opent 57ste franchise verkooppunt in Waremme

Deze donderdag 20 juni opent IXINA de deuren van zijn 57ste verkooppunt in België! De keten strijkt met zijn keukens nu ook neer in Waremme, in de provincie Luik.

Al 50 jaar staat IXINA bekend als Belgisch koploper op het vlak van ingerichte keukens en maakt deel uit van de FBD groep, de franchising specialist van de uitgeruste keuken franchise, waaronder ook Vanden Borre Kitchen deel van uit maakt. Het merk biedt een ruime waaier aan keukens op maat die inspelen op de behoeften en verlangens van de klant.

Vandaag is IXINA uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Een succes dat het niet alleen dankt aan zijn franchisingconcept maar ook aan de grote inspanningen die het levert op het vlak van klantenzorg en klanttevredenheid.

      

De Belgische verkooppunten worden uitgebaat door zelfstandige franchisenemers die de waarden van het merk aanhangen, zijn filosofie delen en geloven in zijn troeven: advies en keukens op maat en Duitse kwaliteit voor de beste prijs.

In de nieuwe showroom in het Waalse Waremme staat Philippe Hardy, al 20 jaar bij IXINA aan de slag, in voor het dagelijkse beheer. Als voormalig netwerkdirecteur van IXINA België en Frankrijk beschikt hij over een grote ervaring. In dit nieuwe levensproject wordt hij bijgestaan door echtgenote Françoise, die vooral van vastgoed en handel (speelgoed) veel kaas heeft gegeten.

Voor interesse in Ixina of Vanden Borre Kitchen, laat hieronder een reactie na.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis