Next Learning Valley - Banner Juli/Augustus/September

Iron Bodyfit tekent een positieve balans op voor de eerste helft van 2022

Versnelling van de ontwikkeling in Frankrijk, intensivering van de internationale ontwikkeling, "Beste klanttevredenheid 2022": de Iron Bodyfit-franchise, leider in Frankrijk op het gebied van fitness door spierelektrostimulatie (EMS), maakt een bijzonder positief oordeel over de eerste helft van 2022.

Iron Bodyfit versnelt zijn ontwikkeling

Met 13 nieuwe EMS-fitnessstudio's die sinds het begin van het jaar zijn geopend, passeerde de Iron Bodyfit-franchise de symbolische mijlpaal van 100 locaties in juni 2022, waardoor de positie als leider in de sector werd versterkt.

En dit, vooral omdat er al 16 nieuwe openingen gepland zijn voor de tweede helft van het jaar. Zo is het hoofd van het netwerk van plan om op lange termijn tussen de 300 en 500 EMS-fitnessstudio's in Frankrijk te bereiken.

Bovendien ondersteunde de kapitaalronde van de franchise in 2021, die 1,5 miljoen euro opleverde, de internationale ontwikkeling van de EMS-fitnessfranchise, die 6 nieuwe studio's opende in Zwitserland, de Verenigde Staten en Canada.

Voor de tweede helft van het jaar zal het merk internationaal 15 nieuwe studio's openen, waaronder 3 in Spanje en 1 in Dubai, waarmee het zijn vestiging in deze twee landen begint.

LEESTIP >>> Iron BodyFit het merk dat een revolutie teweegbrengt in de sportwereld!

Iron Bodyfit "Beste klanttevredenheid 2022"

Eindelijk, dankzij zijn gemiddelde score van 4,93/5 op Google-recensies, behaalde het merk Iron Bodyfit eind juni de gouden medaille voor "Beste klanttevredenheid 2022", een prijs toegekend door WizVille, een platform dat gespecialiseerd is in het beheer van de klantervaring voor retailers.

"Mensen geluk geven is al 7 jaar onze missie en wat een plezier om vandaag het resultaat te zien", zei Romain Secchiaroli, France Network Director van Iron Bodyfit na ontvangst van deze prijs.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis