Quetzal

Inner Stance lanceert allereerste Belgische franchisevestiging

Na een intense voorbereiding en uitgebreide opleiding van de allereerste Belgische franchisenemers vond op vorige zaterdag de opening plaats van Inner Stance Roeselare.

“Op zaterdag 24 februari was de GRAND OPENING van Inner Stance Roeselare, de eerste Belgische franchise vestiging van het Nederlandse concept die in 2014 het levenslicht zag. Eigenaren Tine Braeye en Veerle De Rynck hebben zich gevestigd in een prachtig glazen pand, waar zij al volop training en coaching geven aan hun cliënten. Roeselare is een stad die het ondernemerschap ondersteunt en toejuicht, getuige het bezoek én de motiverende speech van de Burgemeester van Roeselare, Kris Declercq!

Dit is onze eerste stap in België en willen verder gestaag groeien in het Vlaams gewest, zeggen Albert Elsenaar en Tommy Kruizinga, stichters van Inner Stance.

Over Inner Stance Franchise

Wij van Inner Stance weten dat een krachtig lichaam de basis is voor een krachtig leven. En een krachtig leven bouw je niet zomaar op. Dat begint bij een sterk fundament. Het fundament begint bij je Inner Stance.

Inner Stance staat voor groei. Sinds de start in 2014 is het snel gegaan; van één vestiging naar inmiddels 13 vestigingen in twee landen. In een markt waar budget en massa kenmerkend zijn onderscheiden wij ons door kwaliteit en resultaat. Wil jij je daar bij aansluiten? Laat hieronder een reactie na en wij nemen spoedig contact met u op.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis