Maki Maki - Juli-September 2022

Heytens zoekt een franchisenemer voor de nieuwe showroom in Wemmel

Heytens kondigt de opening aan van een nieuwe showroom in Wemmel, een Nederlandstalige stad ten noorden van Brussel. Deze nieuwe opening bewijst het succes van het netwerk en de wil om zich verder te ontwikkelen in België om zo tegemoet te komen aan ondersteuning bij de behoeftenbepaling van de klanten bij de aankoop en plaatsing van op maat gemaakte jaloezieën en gordijnen.

Verwacht wordt dat de nieuwe winkel op 1 oktober opengaat, terwijl de inrichtingswerkzaamheden worden uitgevoerd en het nieuwe team wordt samengesteld.

Parallel met deze opening is Heytens op zoek naar een franchisenemer die zijn onderneming wilt opstarten op deze nieuwe locatie met hoog potentieel.

LEESTIP >>> Bij Heytens is 90% van het franchisenetwerk vertegenwoordigd door vrouwen

De menselijke dimensie is een bepalende factor voor het succes van een winkel. De Heytens- franchisenemer is een echte zakenman of vrouw met een uitgesproken smaak voor interieur en decoratie en een visie gericht op de tevredenheid van de klant.

Onze Merkwaarden zijn :

  • PROFESSIONALITEIT : onze specialisten staan garant voor een vlekkeloze service.
  • AANDACHT : continu luisteren en respect voor de klant verzekeren tevredenheid.
  • FLEXIBILITEIT : onze werkwijze “op maat” past zich aan alle klantenbehoeften aan.

Heytens ontwerpt jaloezieën en gordijnen op maat en begeleidt de klant tijdens zijn project door hem gepersonaliseerde diensten aan te bieden (van inrichtingsadvies tot plaatsing door onze geïntegreerde plaatsers).

Historisch bekend om zijn gordijnencollectie, betekende de ontwikkeling van het jaloezieëngamma een belangrijk keerpunt in de modernisering van het merk, dankzij een ultra-modern aanbod, in lijn met de nieuwe marktverwachtingen.

Neem contact op met Annick Slos (a.slos@heytens.com), verantwoordelijke voor de ontwikkeling van het franchisenetwerk voor België, om van deze geweldige zakelijke kans te profiteren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis