Heytens - Mei 2022

Heytens zet zijn ontwikkeling voort en neemt deel aan de beurs Franchise Expo Paris

Heytens, een merk gespecialiseerd in rolgordijnen en gordijnen op maat, zet zijn ontwikkeling verder en kondigt zijn 6e deelname aan de Franchise Expo Parijs aan

Het Heytens-netwerk, dat zich sinds 1981 ontwikkelt, telt nu 82 franchisewinkels in Europa en is van plan zich verder te ontwikkelen. Heytens heeft zich tot doel gesteld om voor 2023 80 franchises te realiseren in Frankrijk, 40 in België en 6 in Zwitserland. Sinds de oprichting heeft Heytens zijn model geïnnoveerd en ontwikkeld om altijd te voldoen aan de groeiende verwachtingen van toekomstige franchisenemers en consumenten.

De Heytens-franchise, een bewezen 2-pijlermodel

Het winkelconcept van Heytens is onderverdeeld in twee categorieën: stadscentrum (50-100 m2) of periferie (100-200 m2). Ideaal ontworpen om te beantwoorden aan de nieuwe behoeften van de Heytens-teams, wiens taak het is om de klant te adviseren over zijn raambekledingsproject op maat, wordt de winkel een showroom volledig gericht op co-creatie.

Het solide businessmodel van Heytens is ruimschoots bewezen in termen van winstgevendheid. De kleine oppervlakte, nog geen 200m2, biedt een matige huurprijs en beheerste inrichtingskosten.

Het stelt je ook in staat om met een klein team van twee of drie personen aan de slag te gaan. Tegelijkertijd bevat het Heytens-model geen voorraad omdat de verkoop alleen op bestelling wordt gedaan. Ten slotte genereert het aanbetalingsprincipe dat de kosten van de bestelling dekt, snel een cashflow.

En waarom geen verhuurbeheer?

Het verhuurbeheersysteem in combinatie met de franchise stelt een kandidaat-ondernemer in staat om manager te worden zonder de last van het bedrijf te hoeven dragen. Het betaalt, zoals bij een franchise, alleen een toegangsprijs, royalty's en de huurprijs.

Hierdoor kan de huurder-franchisenemer kapitaliseren en een bijdrage opbouwen waarmee hij later eigenaar van zijn bedrijf kan worden.

De voordelen zijn talrijk! Dit systeem maakt het mogelijk om als onafhankelijke handelaar te opereren en is een springplank voor het starten van een franchise. De formule is geschikt om tegen lagere kosten aan de slag te gaan met het leveren van een turnkey winkel.

LEESTIP >>> Heytens verwelkomt Annick Slos als Country Retail Manager

Twee vrouwelijke woordvoerders van de Heytens-franchise

Marine Luster, franchisenemer van Villiers sur Marne (regio Parijs)

Zoals elk jaar organiseert Franchise Expo conferentiecycli gedurende de hele duur van de show. Met steun van de site Reconversion en Franchise zal Marine Luster op 29 september vanaf 14.00 uur deelnemen aan de workshop "Huis en decoratie, ze hebben gedurfd in franchise" / franchiseschool hal 3.

Via deze uitwisseling wil Marine graag haar advies en haar dagelijkse leven als franchisenemer delen om, waarom niet, nieuwe roepingen op gang te brengen.

Morgane Larfouilloux, ontwikkelaar van de Heytens-franchise voor Frankrijk

"Als interieurontwerp je inspireert, als je je klanten graag adviseert en tevreden stelt door ze mooie projecten op maat aan te bieden, als je wilt deelnemen aan een menselijk avontuur en als je je doelen wilt bereiken door je eigen bedrijf te ontwikkelen. .. de Heytens franchise is voor jou. Aarzel niet langer en kom eens kennismaken..."

Kandidaten en verzorgingsgebied

Franchisenemers en Heytens zijn echte partners, ze gaan samen in dezelfde richting om het primaire doel te bereiken: klanttevredenheid. Kandidaten voor de Heytens-franchise zijn decoratie-enthousiastelingen die geïnvesteerd zijn in hun rol als koopman. Als zelfstandig en verantwoordelijk ondernemer streeft de kandidaat ernaar om eigen baas te worden door te profiteren van de expertise van een netwerk van professionals en bewezen knowhow.

Om zijn ambities te realiseren om zijn Franse netwerk te verdubbelen tegen 2023 en zijn Belgische netwerk te bestendigen, is Heytens op zoek naar dynamische en geïnvesteerde toekomstige franchisenemers.

26 - 29 september 2021 Parijs Expo Porte de Versailles STAND M17


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis