Heytens - 2022

Group Bruno opent de eerste Bruno Green elektrische laadpaal in hun Service Station in Maasmechelen

Group Bruno, uitbater van 22 Service Stations in Limburg met tankstations, Foodcorners, en carwash blijft resoluut investeren in een groene toekomst. Naast laadpalen voor e-bikes, start men nu ook met snellaadpalen voor elektrische wagens. Group Bruno deed hiervoor beroep op Luminus.

“Benzinestations zijn een logische plaats voor snellaadpalen” zegt Sandro Rossetti, sales manager van Group Bruno. “Terwijl de wagen in alle veiligheid wordt opgeladen kan de bestuurder ondertussen een pauze nemen, een drankje nuttigen en iets lekker eten, of naar het toilet gaan. Omdat alle Bruno Foodcorners zijn uitgerust met gratis wifi, kan men er eveneens verder ongestoord werken.”

Limburg telt de laagste hoeveelheid elektrische laadpalen. Voor de omwonenden zijn deze een extra troef, maar ook voor de voorbijgangers. De eerste snellaadpalen komen in Maasmechelen, Genk-Noord en Tessenderlo, allemaal Service Stations die aan autostrades liggen. De snellaadpalen hebben een laadvermogen van 50 kW en kunnen twee wagens tegelijkertijd opladen.

LEESTIP >>> Group Bruno investeert 23 miljoen en opent nieuwe Bruno Foodcorner in Zonhoven


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis