Download Gratis uw Franchise startersgids

Group Bruno investeert 23 miljoen euro en opent nieuwe Bruno Foodcorner in Zonhoven

Dit weekend gaat in Zonhoven een gloednieuw Esso tankstation & Bruno Foodcorner open. 

Group Bruno blijft haar netwerk verder uitbouwen. De voorbij jaren zijn er al heel wat Bruno Service Stations vernieuwd of bijgekomen. Dit weekend opent op de Heuveneindeweg in Zonhoven een gloednieuwe vestiging met een totale oppervlakte van 3.200 m2. Het oude station dat in 1999 werd aangekocht ging volledig tegen de vlakte. Naast een tankstation omvat de site ook een Bruno Foodcorner van 576 m2.
Deze heeft een totaal vernieuwd concept gekregen met een ruim interieur en verrassende look. Naast dranken, snoepgoed, autobenodigdheden, kranten en broodjes worden er ook verse pizza’s gemaakt in een roterende pizzaoven. Deze weegt maar liefst 3 ton en is van Italiaanse topkwaliteit. De naast gelegen vervallen gebouwen van zwembaden De Cock worden nog afgebroken en daar komen 5 self-carwash installaties.
Het gaat om een totale investering door Group Bruno van 2,8 miljoen euro. De Bruno Foodcorner zal normaal dagelijks 24/7 open zijn, maar gezien de huidige Corona-wetgeving is de shop tijdelijk open op weekdagen van 05:00 uur ’s morgens tot 22:00 uur ’s nachts, en tijdens het weekend tussen 07:00 en 22:00 uur. Er zullen in totaal 15 voltijdse medewerkers aan de slag gaan, waaronder ook jobstudenten. 

In 2020 investeerde Group Bruno meer dan 7 miljoen euro

Dit jaar investeerde Group Bruno in totaal voor meer dan 7 miljoen euro. De bestaande shops in Hasselt, Genk, Genk-Noord, Bocholt, As, Houthalen, Bilzen en Maasmechelen kregen een make-over huisstijl en een nieuwe roterende pizza oven. Daarnaast kwamen er volledig nieuw station in Zonhoven en Beverlo. Eveneens opende Group Bruno een eerste stand alone Foodcorner in het NMBS station in Genk.

Investeringsplannen voor bijna 15 miljoen euro in 2021

In 2021 blijven de investeringen nog toenemen.  In Kortessem, Maaseik en Pelt komt er een gloednieuwe vestiging. In de NMBS stations van Sint-Niklaas en Brugge komen er ook stand alone Foodcorners. Verder worden er drie stations voorzien van laadpalen voor elektrische wagen in samenwerking met Luminus. Samen met de uitbreiding van de truckparking in Bilzen zal de totale investering voor 2021 de 15 miljoen euro overschrijden. Group Bruno blijft geloven in de toekomst en voert haar investeringsplannen verder uit ook in deze moeilijke coronatijd.
Group Bruno werd opgericht in 1988 door de broers Angelo en Giuliano Bruno en beheert een netwerk van 22 Service Stations & Foodcorners in Limburg. De groep telt 500 medewerkers en had in 2019 een omzet van 130 miljoen euro. Group Bruno is eveneens shirtsponsor van KRC Genk.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis