Acht digitale bestelborden binnen en twee buiten, daarop kunnen klanten van de nieuwe McDonalds in Eke vanaf vandaag terecht om hun bestelling door te geven. Naast deze schermen ook een eetruimte, met 120 zitplaatsen en 64 terrasplaatsen, die momenteel niet in gebruik is door de Coronamaatregelen. Franchisenemer François Bouillon wil duidelijk een succes maken van deze franchise.

Medewerkers

Maar Bouillon kan zijn zes franchises natuurlijk niet alleen draaiende houden en daarom heeft hij, samen met VDAB, 45 nieuwe medewerkers gezocht en opgeleid om het nieuwe filiaal te kunnen openen. Tussen deze nieuwe medewerkers ook vijf managers, die net als de andere werknemers werden ingeleid in vaardigheden waaronder de hygiëne- en voedselveiligheidsregels. Daarnaast maakten ze ook kennis met de duurzame initiatieven die te vinden zullen zijn in het nieuwe filiaal.

Zo zullen zij het afval moeten sorteren binnen het filiaal, maar zullen zij ook tweemaal per dag het afval, in een straal van 300m, rond het restaurant opruimen. Zon filiaal brengt namelijk ook negatieve effecten mee voor het milieu en de properheid in de omgeving.

Bouw

Ook tijdens het bouwen van het nieuw filiaal werden duurzame initiatieven bekeken. Ten eerste werden duurzame materialen gebruikt en Ledverlichting. Daarnaast zorgen de zonnepanelen, samen met de invoer van energie afkomstig van wind-, waterturbines en andere zonnepanelen, ervoor dat het restaurant 100% op groene energie draait. Als laatste recupereren ze ook water voor de toiletten en het sproeien van buitenzones, zo willen ze jaarlijks zon 1000 m² drinkbaar water besparen op jaarbasis.

Momenteel volgt het filiaal de huidige Coronamaatregelen op en openen ze enkel voor afhaal tussen 11u en 22u. Klanten worden ook gevraagd om een mondmasker te dragen, afstand te bewaren, de aangeboden handgel te gebruiken en te bestellen via de digitale borden.
Nieuws
sodalis logo.png
Studentenarbeid: verhoging aantal uren en eerste vrijgestelde inkomensschijf Lees meer
VDL Overdragen Aandelen
Het belang van beperkingen op de overdraagbaarheid van aandelen Lees meer
Carré d’artistes Nederland: Interview met Camilla Meurer Lees meer
Vanden Borre Kitchen opent nieuwe winkel in Verviers Lees meer
Sodalis : Expert van de week Lees meer
Atelier 11 : Franchise in de kijker Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?