78028.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
€40.000-€45.000
Totale inverstering
€150.000-€180.000
Instapkosten
17500
Gemiddelde omzet
450000
)

Informatie KINGRIBS Franchise

Bij Kingribs draait alles om premium food, rechtstreeks bij onze klanten bezorgd. We zijn dé go-to voor hoogwaardige maaltijden aan huis, met onze overheerlijke traag gegaarde Vealribs als absolute topper. Als enige in de Benelux bieden we premium traag gegaarde kalfs spareribs! Maar wacht, er is meer! Onze zes unieke marinades, gebaseerd op een geheim recept, verrassen en betoveren onze klanten telkens weer. Een smaakvolle reis die je nergens anders vindt! En dat is nog niet alles! Kingribs serveert ook Amerikaanse burgers, verkrijgbaar in porties van 250 gram tot maar liefst één kilogram. Zelfs de grootste eters gaan voldaan weg!
Onderscheidend vermogen van het concept Premium Burgers & Slowcooked Ribs!
Historiek van de formule In 2016 opende Alladin met zijn vader Gasser en vrouw Cheyen de eerste Kingribs in Berchem. Het evolueerde naar het bloeiende Kingribs van vandaag. Met een tweede vestiging in Sint-Niklaas in 2019, herdefinieerde Alladin het concept met een eigentijdse look en groeiende faam.
Sector HoReCa
Sub sector Restaurant & Take Away
Land van oorsprong België
Aantal voltijdse equivalenten 2
Locatie criteria Centraal gelegen met perfecte ligging voor thuisleveringen
Verzorgingsgebied Minimaal 50.000 inwoners

Bedrijfsinformatie

Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds 2021
Waarom franchise ondernemer worden Bij Kingribs geniet je van een hoog rendement met een relatief lage investering en beperkte openingsuren. Dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit van onze producten, ervaren we een bovengemiddelde besteding per klant in vergelijking met andere concepten. Onze focus op kwaliteit vertaalt zich ook in uitstekende ondersteuning voor onze franchisenemers. We staan altijd paraat om jou te helpen en te begeleiden op jouw weg naar succes. Bij Kingribs streven we ernaar om samen met onze franchisenemers te groeien en te bloeien! Digitalisering is een cruciaal element bij Kingribs, waar we voortdurend investeren in innovatieve softwareprogramma's. We hebben de kracht van digitalisering omarmd en gebruiken digitale checklists om onze processen te stroomlijnen. Onze bezorgers ontvangen bestellingen via een handige app, waardoor alles vlot en efficiënt verloopt. Bovendien zijn al onze recepten opgeslagen in een cloud, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor ons hele team. Met deze geavanceerde digitale aanpak optimaliseren we onze operaties en blijven we altijd een stap voor op de concurrentie. Bij Kingribs staat digitalisering centraal in ons streven naar succes en vernieuwing!
Blijvende ondersteuning Bij Kingribs staan we klaar om onze franchisenemers uitgebreid te ondersteunen, zowel tijdens de voorbereiding, de opening als de dagelijkse exploitatie. Met state-of-the-art automatisering en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat de franchisenemers zich volledig kunnen richten op het tevredenstellen van de klanten, het waarborgen van de keukenkwaliteit en het aansturen van het team. Kingribs neemt de rest uit handen, zodat onze franchisenemers met vol vertrouwen en gemak kunnen bouwen aan een succesvolle en bloeiende onderneming.
Franchise opleiding programma Bij Kingribs zijn we er trots op om onze franchisenemers te ondersteunen bij elke stap van hun reis naar succes. Ons uitgebreide franchise opleidingsprogramma is ontworpen om je voor te bereiden op het runnen van een succesvolle Kingribs-vestiging en je te helpen je persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken. -Individuele Begeleiding Tijdens de training staat er een ervaren coach voor je klaar. Zij begeleiden je door het hele proces en zijn beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Hun expertise en ervaring zijn van onschatbare waarde tijdens jouw avontuur als Kingribs-franchisenemer. -Continue Evaluatie en Feedback Ons opleidingsprogramma omvat verschillende evaluatiemomenten om je voortgang te controleren en waardevolle feedback te geven. Op deze manier zorgen we ervoor dat je voldoet aan onze hoge standaarden en klaar bent om een succesvolle Kingribs-vestiging te runnen. -Uitgebreide Training Tijdens de training leer je alles over de Kingribs-franchise, van koken tot klantenservice en financiën. We voorzien je van alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het runnen van een restaurant. -Focus op Persoonlijke Doelen We vinden het belangrijk om ook aandacht te besteden aan jouw persoonlijke doelen. Tijdens de training bespreken we wat je wilt bereiken en stellen we samen een plan op om deze doelen te realiseren. Op deze manier weet je precies waar je naartoe werkt tijdens de training en daarna.
Duur Franchise opleiding Minimaal 20 dagen indien er al ervaring is in de horeca, 30 dagen indien er geen ervaring is.
;

Financieel

Gemiddelde omzet in € 450000
Totale investering in € €150.000-€180.000
Benodigd eigen vermogen in € €40.000-€45.000
Instapgeld in € 17500
Royalties en andere doorlopende bijdragen 6
Totaal aantal vestigingen 1
Aantal Franchise vestigingen 11
;
Nieuws
Van horecamanager naar succesvolle kingribs franchisenemer het verhaal van elias Lees meer
Kingribs kwaliteitsvolle take away voor wie echt lekkere spareribs en burgers wil Lees meer
;

Vestigingen KINGRIBS Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/39686', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "KINGRIBS "; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '39686', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?