Coldwell Banker - April

Interview World options franchisenemer

Als een van de snelst groeiende franchisebedrijven in de diensten sector, heeft World Options 23 nieuwe franchisenemers verwelkomd in de afgelopen 12 maanden. Vorig jaar kende het bedrijf zijn allereerste award aan een miljonairsfranchisenemer toe in het Verenigd Koninkrijk, dit jaar is dat record opnieuw overschreden.

Na de Benelux Franchise conferentie van World Options vond deze award ceremonie plaats in het Verenigd Koninkrijk waar World Options reeds sinds enkele jaren succesvol is. De award erkent franchisenemers die het afgelopen jaar meer dan 1 miljoen aan inkomsten uit koerierszendingen en meer dan 250k+ aan brutowinst hebben bereikt.

De Millionaires Row-onderscheiding werd toegekend aan Simon Douglas, die voor de tweede keer wonnen. Nieuwkomers die ook de prijs wonnen waren Leyland Mayall - Ian & Fergus Davies.

Als top drie van meest succesvolle franchisenemers in World Options, hebben we hen gevraagd om ons een inzicht te geven in hun reis naar de top, hoe het voelt om te zijn waar ze nu zijn en hun ambities voor de toekomst van hun franchise.

 

(Millonaires Row Winner, Simon Douglas (links) & Team - Guildford Franchise)

V: Hoe voelt het om de meest succesvolle World Options franchise te zijn die ooit meer dan 600k+ heeft verdiend dit jaar?

"Het geeft een gevoel dat we gepresteerd hebben, maar groei is waar ons bedrijf over gaat, dus we zullen nieuwe zaken blijven stimuleren door de beste verzendoplossing aan te bieden en onze klanten te behouden door het leveren van de beste service die we kunnen bieden. Het team dat hebben opgebouwd, deelt in het enthousiasme en de trots om het bedrijf te zien groeien. Uiteindelijk zou het zonder hun inzet, hard werk en hun positieve inbreng niet mogelijk geweest zijn".

V: U bent onze topfranchise. Hoe voelt het om door de franchisegever te worden bekroond met de Millionaires's Row? Gaat u volgend jaar 1 miljoen brutowinst nastreven?

"Het is een geweldig gevoel om bekroond te worden met de Millionaires Row. Het laat zien waar we zijn begonnen en hoe hard we hebben gewerkt. Ik zie graag het succes van anderen die nu de toppositie uitdagen, het inspireert en motiveert iedereen binnen het bedrijf om door te gaan voor winstgevende groei. 1 miljoen is zeker ons doel voor 2019/2020, er zal nog veel werk zijn en we zullen onderweg wel uitgedaagd worden, maar het is zeker mogelijk".

V: Zou u World Options aanbevelen als een goede franchise opportuniteit?

"World Options is een geweldig businessmodel, en zoals ik het zie zijn we nog erg jong en hebben we fouten gemaakt, maar elk jaar worden we sterker en krachtiger als franchisenetwerk. Zoals de meeste mogelijkheden hard werken en veerkracht vereisen om er ten volle van te profiteren, is dit naar mijn mening geen parttime bedrijf en vereist dit uw volledige aandacht. Een goed begrip van het verkoopproces, een beetje branchekennis en een oprechte aanpak om waarde te bieden aan uw klanten. Dan kunt u, ondanks de enorme concurrentie in deze sector, een belangrijke en loyale klantenkring opbouwen".

Leland Mayall – World options Franchise Oldham

V: Hoe voelt het om een van de meest succesvolle franchisenemers ooit in World Options te zijn en tot de top franchisenemers te behoren die 250k+ per jaar verdienen?

"Het voelt geweldig. Er is ook een enorm gevoel van prestatie door de weg die we hebben afgelegd om hier te geraken. Voeg daarbij het enthousiasme van wat we nog zouden kunnen bereiken, en er is nog zoveel meer groei te realiseren. Dit zijn zeer spannende tijden om deel uit te maken van World Options. Het is ook het bewijs dat het model echt werkt... als je de wil en houding hebt om te slagen en de bereidheid om hard te werken. Mijn zoon Nathan en schoonzoon Ross, die het bedrijf leiden, hebben beiden een belangrijke rol gespeeld bij het realiseren van deze verbazingwekkende groei".

V: U behoort tot onze top drie franchisenemers. Hoe voelt het om bij de Nationals bekroond te worden met de miljonairsroyalty's?

"Living the dream! Te bedenken dat een klein lokaal bedrijfje in Lees, in de buurt van Oldham, meer dan 1,3 miljoen pond aan jaarinkomsten opbrengt, maakt me trots, dankbaar en nederig tegelijk. Ik zeg vaak "als Leland Mayall het kan, kan iedereen het".

V: Zou u World Options aanbevelen als een goede franchisemogelijkheid?

"World Options werkt! Het verandert levens ten goede. Het is een geweldige business en concept om deel van uit te maken. Ik zou het aanraden aan iedereen die consequent en slim wil werken. Volg en beleef de training en het model dat World Options is. Als je dit doet zal je met succes beloond worden!

Ian davies World Options franchise

V: Hoe voelt het om een van de meest succesvolle franchisenemers ooit in World Options te zijn en tot de topfranchisenemers te behoren die £250k+ per jaar verdienen?

"We zijn erg blij met de vooruitgang die we vooral in de afgelopen 12 maanden hebben gemaakt. En ondanks deze mijlpaal, streven we ernaar om te verbeteren en voort te bouwen op het succes dat we tot nu toe hebben gehad. De vierde plaats spoort ons aan om harder te werken, zodat we de eerste kunnen zijn in het komende jaar of twee".

V: Hoe voelt het om bij de Nationals te worden bekroond met de Millionaires Row?

"In werkelijkheid is de omzet voor ons ijdelheid, terwijl de winst enkel gezond is en geld uiteindelijk de realiteit. In omzet waren we derde, maar in marge waren we tweede, wat ons meer stimuleert".

V: Zou u World Options aanbevelen als een goede franchisemogelijkheid?

"Het werk is zwaar en de weg is lang, maar de beloning is geweldig als je er aan vast kunt houden. In de eerste jaren waren we waarschijnlijk meer bezig om aan de top te willen staan dan om ons te concentreren op hoe we daar kwamen. We zijn nu gefocust op onze groei en maken ons geen zorgen over de anderen. World Options is een enorme steun in het handhaven van onze focus met jaarverslagen, regionale evenementen, diverse wedstrijden en natuurlijk NSC met de awards".

Over World Options Franchise in België

Met World Options, een nieuwe Franchise opportuniteit op Franchise.be, begin je je eigen bedrijf in een markt met significante groei en ontwikkeling en met een bewezen succesfactor. Binnen onze franchise profiteer je van optimale en voortdurende begeleiding tijdens en na de start-up.


Reageren


Reacties

  • ydens marc

    graag extra info wat betreft deze franchisegever

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis