Registreren

Domino's breidt menu verder uit met friet

Naast pizza’s en kip, is het vanaf deze week ook mogelijk om friet te laten bezorgen door Domino’s. De keten introduceert namelijk ‘Crispy Oven Fries’. Met de uitbreiding van friet, biedt  Domino’s nog meer keuze en bestelgemak in België, dat bekend staat om haar frietuurkotten. Crispy Oven Fries zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen vanaf  €3,00.

One stop shop

De introductie van ‘Crispy Oven Fries’ past binnen de ambitie van Domino’s om klanten een ‘one stop shop’ te bieden.

Manon Stoutjesdijk vertelt: “Gemak en genieten zijn nog altijd de belangrijkste redenen voor klanten om te bestellen. Friet mag dan niet ontbreken op ons menu. We hebben veel tijd en zorg besteed aan het vinden van de perfecte receptuur, het juiste bereidingsproces en een goede verpakking. We zijn er trots op dat we dit product door heel het land veilig, lekker en snel bij de consument thuis kunnen bezorgen.’’

LEESTIP >>> Nermin, franchisenemer Domino's : "Als je zo hard mogelijk werkt, worden dromen werkelijkheid. Ik ben daar het levende bewijs van!"

Domino’s Crispy Oven Fries zijn sinds maandag 30 januari verkrijgbaar bij Domino’s vestigingen in heel België. Voor de liefhebber die niet kan kiezen, biedt de pizzaketen ook de Fritzza: een pizza met friet er bovenop.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis