Duurzame automaat
De zesendertigste vestiging van Delitraiteur, de winkelformule die buurtwinkel, traiteur en delicatessenwinkel onder één dak wil zijn, opende afgelopen vrijdag in een hoekpand in de Antwerpse Kammenstraat. De winkel verkoopt meer dan 200 verschillende bereide gerechten naast broodjes, slaatjes, wraps, snacks… met veel aandacht voor ambachtelijke en lokale producten. De look & feel van de formule kreeg een upgrade, op de gevel prijkt het nieuwe, fris ogende logo van de keten.Eén van de blikvangers in deze nieuwe Delitraiteur is de Dripl limonade-automaat: hier kunnen mensen suikerarme biologische limonade tappen in een hervulbare fles. De duurzame automaat werd ontwikkeld door studenten van KU Leuven en UGent en won eerder dit jaar de ideeënwedstrijd Start Academy. Dripl staat al in enkele kantoorgebouwen maar verschijnt hier voor het eerst op de winkelvloer.
Verder beschikt de winkel over een verse sappenbar, een aanbod diepgevroren “Wholey” smoothies en shakes, een saladebar en een verse soepbar. Er staat ook een Nespresso-verkoopautomaat waar shoppers capsules kunnen kopen en retourneren. De winkel is zeven dagen op zeven geopend, van 7 tot 22u.
Nieuws
Vanaf 2027 telt elke minuut: verplichte tijdsregistratie voor elke Belgische onderneming
Lees meer
The Human firewall - sleutel tot een cyberveilige onderneming
Lees meer
De 4 seizoenen van Winsol: Waarom deze Belgische gevestigde waarde blijft groeien na bijna 150 jaar
Lees meer
De opkomst van de Boutique Club: Hoe BeweegCoach het gat vult tussen budget en personal training, mét succes
Lees meer
Wijziging samenstelling directiecomité Delhaize
Lees meer
Opening nieuw McDonald’s restaurant in Torhout
Lees meer