Joyn - 18/01/21-18/04/21

Delhaize opent tijdelijke winkels speciaal voor zijn logistieke medewerkers

Delhaize opent tijdelijke winkels voor medewerkers van de distributiecentra in Zellik en Ninove. Zo kunnen ze ondanks de uitzonderlijke omstandigheden  waar ze nu mee geconfronteerd worden toch gemakkelijk hun basisboodschappen doen.  Dit initiatief van deze franchisegever juichen wij toe.

De medewerkers achter de winkels

Om zijn klanten in de huidige situatie zo goed mogelijk van dienst te zijn, verhoogde Delhaize de capaciteit in de distributiecentra waar de goederen worden opgeslagen voor levering aan winkels over heel België. Daarom stapten enkele van Delhaize’s distributiecentra over van twee naar drie shiften. De nachtshift die in het leven werd geroepen ondersteunt de dagploegen bij het klaarzetten van de bestellingen voor de winkels.

Hen helpen om België te helpen

Deze voorbereiders, interne technici en chauffeurs werken al meerdere weken erg hard om aan de hogere vraag te beantwoorden die ontstond doordat de verkoop van bepaalde producten onnodig steeg. Natuurlijk wil Delhaize hen steunen door het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom werd er besloten om hen de mogelijkheid te geven om hun basisboodschappen op hun werkplek te doen. Delhaize biedt hen een selectie van essentiële producten aan zoals rijst, suiker, toiletpapier,...

Delhaize dankt ieder van zijn medewerkers alsook de aangesloten winkels en hun teams om de Belgen in deze bijzondere tijden van dienst te zijn.

LEESTIP >>> Delhaize en Colruyt Group verenigen hun krachten tijdens coronacrisis om boodschappen van het ziekenhuispersoneel te leveren nabij de werkplek


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis