Joyn - 18/01/21-18/04/21

De Patron van Quick steunt de caféhouders

Waar de Quick-restaurants omwille van de huidige coronamaatregelen zelf enkel open zijn voor afhaalmaaltijden, moeten de cafés hun deuren jammer genoeg volledig gesloten houden. Als Belgisch merk dat drijft op de ondernemingszin van lokale ondernemers begrijpt Quick maar al te goed de moeilijke situatie van de caféhouders.

Voor de advertentiecampagne rond de Patron, de nieuwe burger met een biersaus, zet Quick daarom bewust niet alleen in op de traditionele bushokjes en radiospots. In samenspraak met de Federatie van Cafés van België (Fedcaf) huurt de hamburgerketen ook de ramen van zo’n 100-tal cafés in de buurt van Quick-restaurants om zo de échte patrons een hart onder de riem te steken. De financiële vergoeding, die de deelnemende cafés hiervoor ontvangen, kan zo hopelijk een beetje bijdragen om de vaste kosten - die doorlopen ondanks de verplichte sluiting – te blijven dekken.

Ter ondersteuning van de echte Patrons

De Belgische biercultuur kan op dit moment alle steun gebruiken. Omwille van de huidige coronamaatregelen blijven de cafés de komende weken sowieso dicht, voorlopig zonder een concrete openingsdatum in zicht.

"De hele horecasector staat tijdens deze pandemie voor grote uitdagingen. Onze restaurants bij Quick worden gerund door lokale zelfstandige franchisenemers, dus we begrijpen de moeilijke situatie voor onze sector en voor de caféhouders die hun deuren volledig moeten gesloten houden in het bijzonder, maar al te goed. Met de campagne hopen we een kleine bijdrage te kunnen leveren voor de zwaar getroffen caféhouders en we hopen net als iedereen op een snelle heropening van alle horecazaken in België.”, zegt Kevin Derycke, CEO bij Burger Brands Belgium.

Bij de lancering van de Patron, de nieuwe burger met een Belgische biersaus, grijpt Quick nu zijn kans om de cafésector een klein duwtje in de rug te geven. In overleg met de Federatie van Cafés van België (Fedcaf) ging Quick op zoek naar lokale caféhouders, in de nabijheid van een Quick-restaurant, die hun medewerking wilden verlenen aan een reclamecampagne, in ruil voor een vergoeding van €500 per café.

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis