Heytens - 2022

De Daniel Moquet-franchise opent zijn Europees trainingscentrum

Het merk Daniel Moquet, opgericht in 2004, gelanceerd als franchise in 2007 en al meer dan 200 verkooppunten, wil zijn internationale ontwikkeling ondersteunen. Daarom werd een Europese opleidingsorganisatie opgericht: de DM School.

Opleiding met Daniel Moquet

Innovatief, modern en resoluut participatief, het systeem dat is ontworpen door het merk Daniel Moquet om zijn internationale ontwikkeling te ondersteunen, gaat buiten de gebaande paden. Het principe: train jonge Europeanen in hun vak en concept in haar gloednieuwe opleidingscentrum, de DM School.

Eenmaal opgeleid en afgestudeerd, kunnen jonge mensen die DM verlaten, hun Daniel Moquet-franchise gaan opzetten in hun land van herkomst. En dit met de financiële steun van hun leermeesters, franchisenemers Daniel Moquet in Frankrijk, die daarmee ook een soort peetvaders en meters van deze jonge franchisenemers worden.

Om zijn nieuwe Europese opleidingscentrum bekendheid te geven, organiseerde het merk in mei een eerste ontdekkingsdag waarop vele enthousiaste toekomstige studenten werden verwelkomd, waarmee het potentieel van deze innovatie werd aangetoond.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis