Quetzal

De 13e Capoue franchise vestiging is zojuist geopend in Genval

De artisanale ijsbereider Capoue, specialist in gastronomische snacks, heeft zijn 13e franchise-verkooppunt geopend in de papierfabrieken van Genval, ondanks de beperkingen als gevolg van Covid 19, die iedereen treft. De nieuwe vestiging bevindt zich in het midden van de papierfabrieken en is elke dag van het jaar toegankelijk.

Joëlle Van Bellingen en Geoffrey Claes, jonge ouders van de kleine Arthur, staan aan de wieg van dit gastronomische en vriendelijke concept.

De vestiging van 114 m² biedt meer dan 40 zitplaatsen binnen en 25 op het terras. De afhaalmogelijkheid bij zonnig weer neemt daar vaak de overhand, of, zodra de wolken er zijn, laat de vriendelijke lounge je voor eeuwig op vakantie voelen.

Geoffrey en Joëlle hebben 1 vaste medewerker in dienst, aangevuld met studenten.

Capoue is een genot voor fijnproevers sinds 1947. Het verhaal begon op de Avenue des Celtes in Brussel, waar ijs werd geproduceerd tot het begin van de jaren 2000. Vandaag heeft Capoue 13 franchise winkels in Wallonië en Brussel, wat het tot een van de belangrijkste ijsmakers in België. De werkplaats is gevestigd in de regio Hoei.

Sinds 2017 zijn de vestigingen, gerenoveerd om een ​​gastvrije en warme plek te bieden: hout, bibliotheekruimte, gezelschapsspelen, verlichting met verschillende intensiteiten ...

Capoue presenteert een scala aan gevarieerde gastronomische creaties: gastronomische wafels en pannenkoeken met ambachtelijk gebak, koffies met smaak, warme chocolademelk en andere ongelooflijke milkshakes.

De opening van de Genval maakt het de tweede opening na die van Nijvel, geopend in mei 2020.

LEESTIP >>> Capoue opent haar 12e vestiging


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis