Joëlle Van Bellingen en Geoffrey Claes, jonge ouders van de kleine Arthur, staan aan de wieg van dit gastronomische en vriendelijke concept.

De vestiging van 114 m² biedt meer dan 40 zitplaatsen binnen en 25 op het terras. De afhaalmogelijkheid bij zonnig weer neemt daar vaak de overhand, of, zodra de wolken er zijn, laat de vriendelijke lounge je voor eeuwig op vakantie voelen.

Geoffrey en Joëlle hebben 1 vaste medewerker in dienst, aangevuld met studenten.

Capoue is een genot voor fijnproevers sinds 1947. Het verhaal begon op de Avenue des Celtes in Brussel, waar ijs werd geproduceerd tot het begin van de jaren 2000. Vandaag heeft Capoue 13 franchise winkels in Wallonië en Brussel, wat het tot een van de belangrijkste ijsmakers in België. De werkplaats is gevestigd in de regio Hoei.

Sinds 2017 zijn de vestigingen, gerenoveerd om een ​​gastvrije en warme plek te bieden: hout, bibliotheekruimte, gezelschapsspelen, verlichting met verschillende intensiteiten ...

Capoue presenteert een scala aan gevarieerde gastronomische creaties: gastronomische wafels en pannenkoeken met ambachtelijk gebak, koffies met smaak, warme chocolademelk en andere ongelooflijke milkshakes.

De opening van de Genval maakt het de tweede opening na die van Nijvel, geopend in mei 2020.

LEESTIP >>> Capoue opent haar 12e vestiging

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

The choice is yours Net als andere websites, houden we ook van cookies. De cookies die we gebruiken dienen voornamelijk om jouw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken ook cookies omdat we graag meten hoe onze website wordt bezocht. We plaatsen deze cookies alleen wanneer je voorafgaande toestemming hebt gegeven.