Heytens - 2022

David De Vocht is de nieuwe Heytens franchisenemer in Antwerpen

Open sinds 18 februari 2021, de nieuwe winkel in het centrum van Antwerpen heeft nu zijn franchisenemer gevonden! Aan het hoofd David De Vocht, jonge ondernemer van 31 jaar.

Afkomstig uit de horeca (hij werkte met name voor de met een Michelinster bekroonde chef-kok Sergio Herman) kennen de behoefte en de klanttevredenheid voor hem geen geheimen meer, en het spreekt voor zich dat hij geïnteresseerd is in het concept van Heytens dat de klant centraal in het project.

Verleid door het stadscentrum-concept, het aanbod van premiumproducten en gepersonaliseerde diensten, koos David ervoor om de sprong te wagen naar het Heytens-franchisenetwerk te vervoegen en zo zijn professionele carrière een nieuwe impuls te geven.

Verhuurbeheer om uw activiteit te lanceren

Zich bewust van de financiële moeilijkheden die sommige franchisekandidaten kunnen ondervinden (lagere financiële bijdrage), faciliteert Heytens de toegang tot ondernemerschap via een verhuurbeheercontract. Dankzij dit alternatief kan de huurder-beheerder immers aan zijn nieuwe activiteit beginnen zonder grote bijdragen te investeren.

Voor deze formule worden twee contracten afgesloten: het franchisecontract en het verhuurbeheercontract. Deze oplossing blijkt een echte springplank te zijn aangezien de huurder-manager op min of meer korte termijn het bedrijf kan terugkopen en franchisenemer kan worden.

En dit is de oplossing die David De Vocht koos om zijn bedrijf te starten!

LEESTIP >>> Heytens ontwikkelt zijn nieuwe “stadscentrum” concept

Heytens bestormt stadscentra

De levensstijl van klanten verandert, en dat geldt ook voor Heytens! Heytens, historisch gelegen aan de rand van steden, bevestigt zijn strategische verschuiving door te kiezen voor vestiging in stadscentra.

De voordelen van dit model zijn talrijk: kleine verkoopoppervlakte, matige huur, klein team / weinig kosten, een waaier aan diensten (huisadvies, metingen, installatie) die beantwoorden aan de behoeften van de meest veeleisende klanten ... een 100% winnende combinatie !


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis