Gecon

CAVAVIN: Nieuw op Franchise.be

CAVAVIN deelt met haar franchisenemers een knowhow die sinds 1985 wordt beheerst en stelt hen in staat om hun persoonlijkheid uit te drukken dankzij een onderscheidend concept alsook door een langdurige samenwerking met 200 wijnbouwers die authentieke en exclusieve producten aanbieden tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het merk CAVAVIN werd in 1985 in La Baule opgericht door Michel Bourel in de vorm van het samenbrengen van wijnhandelaren. Sindsdien is het CAVAVIN-franchisenetwerk gestaag gegroeid met meer dan 160 franchise verkooppunten.

In 2016 vervoegde Olivier Mermuys, schoonzoon van Michel Bourel, CAVAVIN om de familie continuïteit van de groep te verzekeren en de uitrol van de franchise voort te zetten.

Het netwerk is ontwikkeld rond sterke waarden, waaronder de passie voor wijn, de geest van ondernemerschap, delen en klantgerichtheid.

Een toonaangevend concept

In 30 jaar heeft de CAVAVIN-franchise een netwerk van franchisenemers met goede smaak en op zoek naar plezier ontwikkeld. Geïnstalleerd in het stadscentrum, verwelkomen en adviseren CAVAVIN-franchisenemers consumenten die authentieke producten uit de beste Franse en buitenlandse regio's willen ontdekken, in een gezellige en warme sfeer.

De aangeboden assortimenten zijn authentiek en exclusief vanwege de langdurige samenwerking met de wijnmakers die onze franchisenemers bij verschillende gelegenheden ontmoeten om het minimum van 600 tot 800 referenties uit hun aanbod selecteren (aangeboden aanbod afhankelijk van de grootte van de winkel). Elke franchisenemer heeft de flexibiliteit om producten buiten ons platform te selecteren.

Word franchisenemer van CAVAVIN

Franchisenemer worden van CAVAVIN is ondernemer zijn binnen de familie van wijnhandelaren en wijnbouwers. Het betekent lid worden van een wereld waar delen en gezelligheid samengaan met authenticiteit en kwaliteit.

Als u droomt van het combineren van plezier en persoonlijk succes door een beroep uit te oefenen dat dichter bij de verwachtingen van de consument ligt, sluit u dan bij ons aan. Bied klanten advies, expertise en een ruime keuze aan terwijl u uw passie deelt.

Je kunt je persoonlijkheid uiten wijnspecialist te zijn, een enthousiaste verkoper, B2C te doen maar ook B2B (verenigingen, hotels en restaurants), door proeverijen in de winkel of bij de klanten te animeren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis