Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Carrefour zet haar expansie voor en opent drie Carrefour-Express-buurtwinkels op een week tijd!

Met de opening van drie nieuwe winkels in Boechout, Boom en Scherpenheuvel zet Carrefour België de expansie van haar buurtwinkels voort. Carrefour gaat verder op dit elan met de ambitie om per jaar 30 winkels te openen.

In deze winkels is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime omgeving kan doen. Zoals alle Carrefour Express-winkels stemmen deze nieuwe buurtwinkels, die vandaag hun deuren openen, hun aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten. Zij stellen gebruiksklare en gezonde maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis, verse (bio-)groenten en oplossingen voor een gezellig aperitief als ook gekoelde dranken. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onontbeerlijke producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

Deze winkels zetten het Act For Food-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten extra in de kijker.

De pas geopende Carrefour Express-winkels bieden talrijke diensten, zoals versgeperst sinaasappelsap, gebraden kip, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, vervoersbewijzen voor het openbaar vervoer en een selectie aan bloemen.

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkelformats, haar aanbod en de meer dan 10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaarstaan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.


Reageren


Reacties

  • Paramjit singh

    Ik wil graag meer informatie

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis