Pitaya

BODY’Minute komt nu naar België

Het merk dat via haar 500 instituten en haar 2.500 behandelkamers het grootste wellnessaanbod van Frankrijk biedt, en eveneens het nummer 1 is in omzet!

Een groep vrouwen die vrouwen verzorgen...

Al meer dan 20 jaar heeft BODY'minute een revolutie teweeggebracht in de wereld van de esthetiek door een nieuwe benadering aan te bieden dankzij prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn en dit zonder tijdsdruk. BODY'minute heeft het economische model van de traditionele schoonheidsinstituten herzien. 

BODY'minute innoveert constant dankzij haar originele model en blijft groeien en zich ontwikkelen door een steeds uitgebreidere reeks diensten en producten aan te bieden.

De sterke punten van uw BODY'minute-franchise:

- Esthetiek voor iedereen zonder afspraak, met of zonder abonnement.
- Een exclusief vrouwelijk instituut.
- BODY'minute democratiseert het economische model van het traditionele instituut
- Betaalbare prijzen: ontharing à € 5, vanaf € 30 per Pulsed Light-sessie, € 15 voor semi-permanente nagellak.
- Ons assortiment cosmetica, SKIN'minute Swiss Expert, ontwikkeld in de beste Zwitserse laboratoria, sterk geconcentreerd in actieve ingrediënten.

Waarom franchisenemer worden:

- Een interne opleidingsschool die zorgt voor een optimaal competentieniveau voor de 1.500 schoonheidsspecialisten die zijn afgestudeerd aan het merk. Specifieke initiële opleiding van 9 weken.
- Volledige opvolging van het opzetten van het openingsproject (catchment study, lokaliseren van het pand, onderhandelen over de huurovereenkomst, opstellen van het financieringsplan en het bankdossier).
- Volledige ondersteuning voor uw project, van werk tot oplevering van het instituut.
- Opzetten van de communicatie omtrent de opening.
- Specifieke diensten voor al uw dagelijkse behoeften: juridisch, communicatie, marketing, sociaal ... om u te ondersteunen.
- Uitgebreide netwerk opvolging, alsook nationale seminars en regionale rondetafelgesprekken voor communicatie over al het nieuws en acties die in de BODY'Minute-groep worden ondernomen.
- SKIN'minute-Swiss Expert: een reeks gezichts- en lichaamscosmetica gemaakt in Zwitserland zonder parabenen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis