Alvo - April/Mei

Aveve wint Best Brands award

De Aveve-winkels mochten een Best Brands award in ontvangst nemen voor de categorie Pet & Hobby Retail. Dat werd bepaald door een studie van Serviceplan en Growth for Knowledge waaraan meer dan 5.000 consumenten deelnamen. De verschillende merken werden beoordeeld op criteria zoals Brand Awareness, Brand Image, klantrelaties en cross-selling potential.
Ook behaalden we met onze Aveve-winkels voor zijn korte keten en groene winkelconcept een mooie 3e plek voor Best Sustainable Brand (van de 350 deelnemende merken). 
Alweer een mooie titel voor sterk merk Aveve.

Over Aveve

250 Aveve-winkels over heel België en dé referentie voor tuin-, dier- en bakplezier, dat word je niet zomaar. Aveve is expert in tuincentra en kan dankzij zijn kennis uit alle facetten van de landbouw de beste producten aanbieden aan de gepassioneerde tuinliefhebber, dierenvriend of bakfanaat.

We zijn de grootste winkelketen voor tuin- dier- en bakplezier in België. We beheren 50 AVEVE-winkels zelf en daarnaast werken we met een uitgebreid net van enthousiaste franchisenemers.

We besteden de grootste zorg aan ons aanbod en bieden onze klanten steeds het juiste advies aan. Ook onze klanten vinden dat, want we zijn al 10 jaar op rij verkozen tot Beste Winkelketen van België voor Dierenspeciaalzaken en Tuin. Bovendien tellen we jaarlijks meer dan 900.000 My Aveve-klanten.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis