Download Gratis uw Franchise startersgids

Australian Homemade Ice Cream : Franchise in de kijker

Australian Homemade Ice Cream staat voor lekker, smeuïg en versgedraaid ijs. Dagelijks gemaakt in onze winkels met 100% natuurlijke producten volgens een traditioneel familierecept.

MEER DAN 50 SOORTEN IJS EN WAFELS

Alle verrassende smaken worden dagelijks bereid in onze winkels. Topingrediënten en versgedraaid, dat geeft buitengewoon lekker ijs. Ter plaatse gebakken verse wafels. Het enige wat jij nog moet doen, is je topping kiezen. Doe gerust eens zot en geef toe aan jouw guilty pleasure!

DE WAARDEN VAN AUSTRALIAN HOMEMADE ICE CREAM

- Eerlijke producten : We hebben geen geheimen voor onze klanten. What you see, is what you get. Ons ijs is 100% natuurlijk. Melk, boter, eieren, suiker. Dat is de basis waar we onder andere vers fruit, Callebaut chocolade of Belgische speculaas aan toevoegen. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen.
- Artisanaal : We zijn gepassioneerd door onze producten. Ons ijs en onze wafels worden met liefde gemaakt. Vroeger en nu. Het originele recept uit 1989 is nog steeds de basis voor ons ijs.
- Vers : Onze producten worden dagelijks versgedraaid in de turbines in de winkels. We werken met producten van hoge kwaliteit. Zo krijg jij het beste ijs en de beste wafels. Omdat je dat verdient.
- Vrijgevig : We toveren graag een glimlach op je gezicht. Niets doet zoveel plezier als een lekker ijsje of een wafel met veel slagroom. Het is een verwenmomentje voor jezelf. En om je dat te gunnen, zijn we vrijgevig in onze porties.
- Eco-friendly : Met z’n allen dragen we bij tot een beter milieu. Ook Australian zet in op recycleerbare materialen.

WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISENEMER?

Staat werken voor een gevestigde naam en met topproducten bovenaan je bucketlist? Dan ben je bij Australian aan het juiste adres. Wij verwelkomen nieuwe franchisenemers om de waarden en producten van ons merk verder te vertegenwoordigen.

Australian is een gekend en geliefd merk waardoor je franchise gegarandeerd winstgevend is!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis