Registreren

Anytime Fitness opent 100e club in Benelux waarvan 12 clubs in België

Met 100 Anytime Fitness-clubs verspreid door de Benelux opent de 100e club eind september in Elburg, Gelderland. De groei van Anytime Fitness, de grootste fitnessketen ter wereld, die in 2011 naar de Benelux kwam gaat gestaag door. In 2023 wil de franchiseketen 250 vestigingen hebben in de Benelux.

Anytime Fitness in België

In België opent begin september de 12e Anytime Fitness club. De locatie is Wuustwezel. Ook op deze locatie gaat een enthousiaste en gedreven ondernemer aan de slag het concept uit te baten. De laatste hand wordt momenteel gelegd aan de verbouwing en uitstraling van de club.

Anytime Fitness in Nederland


Het was 2011 toen Petro Hameleers Anytime Fitness naar Nederland haalde. Tijdens een zakenreis naar de Verenigde Staten stuitte hij per toeval op de twee enthousiaste eigenaren/oprichters van Anytime Fitness en sloot met hun een masterfranchisecontract waarmee hij het feel good fitnessconcept naar de Benelux wist te halen. Alleen al in het eerste jaar openden er maar liefst 7 clubs en nu, 8 jaar later telt Nederland ruim 80 clubs! 

De grootste fitnessketen ter wereld

Met bijna 4500 clubs wereldwijd is Anytime Fitness de grootste sportschoolketen ter wereld. Alleen al in Japan openen maandelijks circa 25 nieuwe clubs!.
In de Benelux tikt de teller op 25 september de 100e club aan. Er staan er nóg ruim 10 clubs gepland in 2019 hun deuren te openen. Ook in 2020 worden er veel nieuwe Benelux-vestigingen geopend waarvoor de voorbereidingen al in volle gang zijn.

Anytime Fitnessformule

De kernwaarden van Anytime Fitness zijn verrassend persoonlijk ten opzichte van haar concurrenten. Telt een gemiddelde grote sportschool 2500 leden, een Anytime Fitnessclub telt er gemiddeld 780. Hierdoor kennen eigenaren en trainers zo goed als al hun leden. Dit zorgt voor goede persoonlijke begeleiding en gezelligheid in een niet-intimiderende omgeving. De clubs zijn goed bereikbaar en zo goed als altijd voorzien van gratis parkeergelegenheid. Anytime Fitnessclubs zijn 24/7 geopend en met één lidmaatschap kun je in alle 4500 vestigingen wereldwijd sporten.

Ondernemerschap

Anytime Fitness Benelux is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste franchisenemers, en met succes. In 2019 worden er maar liefst 30 clubs geopend in Nederland. Ruim 60% van de franchisenemers is eigenaar van meer dan 1 club.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis