Quetzal

Albert Heijn zal een nieuwe supermarkt openen op de Groenplaats

Albert Heijn zal dan toch een nieuwe winkel openen op de Groenplaats in Antwerpen, een drietal jaar nadat het die toplocatie moest verlaten. Albert Heijn zal zijn intrek nemen in het oude Postgebouw (ook ex-Mercado).

Weg door mededingingsauthoriteit

RetailDetail berichtte het al in 2018 op basis van bronnen in de vastgoedwereld, maar pas nu komt Albert Heijn er echt mee naar buiten: de supermarktketen opent deze zomer opnieuw een winkel op de Antwerpse Groenplaats, bericht lokale zender ATV.

De winkel moest daar in 2017 weg na de fusie met Delhaize: de mededingingsauthoriteit verplichtte AH om een aantal winkels af te stoten in gebieden waar de groepering AH-Delhaize te sterk zou komen te staan. In heel wat andere locaties keerde de supermarktketen ook al terug.

Toch opent Albert Heijn niet helemaal op dezelfde locatie: de supermarktketen neemt nu zijn intrek in het voormalige Postgebouw, waar tot begin 2018 de overdekte foodmarkt Mercado te vinden was. Voordien was Albert Heijn enkele huizen verder richting Meir gesitueerd, in een pand waar momenteel een Cru (het premiumconcept van de Colruyt Group) gevestigd is.


Reageren


Reacties

  • O.M. Tombrock

    Geachte heer, mevrouw, Ik zou graag meer informatie ontvangen over de franchise mogelijkheden van AH. Met vriendelijke groet, Ocke Tombrock

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis