Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

Albert Heijn half november in ex-Carrefour Willebroek

Half november gaat Albert Heijn van start in Willebroek, op de locatie waar nu een Carrefour Market te vinden is. De Carrefour-supermarkt vestigde er zich nochtans pas in 2018, in een toen nagelnieuw gebouw.

“Gedroomde ligging”

De Carrefour Market in Willebroek, gelegen tussen de Dendermondsesteenweg en de Nachtegaalstraat, is volop met zijn uitverkoop bezig. Binnenkort moet de supermarkt namelijk plaats ruimen voor Albert Heijn, die zich in het pand vestigt. Half november moeten de deuren al opengaan, zo bericht Gazet van Antwerpen.

Nochtans betrok Carrefour Market pas in april 2018 als eerste het pand. De locatie van zo’n 1.800 vierkante meter heeft een parking voor 120 wagens en werd al energiezuinig gebouwd, volgens de krant inclusief ledverlichting en veel natuurlijke lichtinval.

“Het is voor ons een gedroomde ligging en een opportuniteit om hier in te trekken. Dat het ervoor een supermarkt was, is toeval. Het marktonderzoek was zeer positief”, aldus AH-woordvoerster Ann Maes. Vooraleer de winkel kan openen, zoekt de supermarktketen nog wel een 40-tal medewerkers.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis