Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

Albert Heijn bezorgt nu ook in Mechelen en de Rupelstreek

Albert Heijn breidt zijn bezorggebied in Vlaanderen uit met acht gemeenten. Maandag worden de eerste boodschappen geleverd. In totaal kunnen nu al 275.000 huishoudens de boodschappen aan huis geleverd krijgen.

Nu al 24 postcodes

Mechelen, Boom, Rumst, Schelle, Niel, Merksem, Hoboken en Antwerpen-Zuid (postcode 2018) zijn de bijkomende gemeenten waar Albert Heijn vanaf nu aan huis levert. In totaal bezorgt de retailer de boodschappen nu al in 24 postcodes in Vlaanderen. En met succes: alle slots zitten elke dag vol. Daarom voegt de retailer ook extra bezorgmomenten toe: vanaf deze week kunnen alle klanten ook in de ochtend boodschappen laten leveren tussen 8u en 14u op maandag, woensdag en vrijdag. Deze momenten komen bovenop de bestaande bezorgmomenten.

LEESTIP >>> Albert Heijn breidt thuisleveringen uit naar 6 nieuwe gemeentes

Met bezorgen in Mechelen maakt Albert Heijn de shoppers al warm voor de opening van de allereerste Albert Heijn XL die eraan komt in het duurzame shoppingpark Malinas. “Mechelen is een bolwerk van fervente fans; dat weten we al jaren. Mechelen en de Rupelstreek stonden precies daarom erg hoog op onze lijst voor thuisleveringen. Ik ben er zeker van dat we vandaag heel wat mensen bijzonder blij gaan maken,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België die zelf is opgegroeid in de Rupelstreek.

LEESTIP >>> Eerste Belgische Albert Heijn XL komt in Mechelen

De voorwaarden blijven ongewijzigd: thuislevering kan al voor een winkelmand vanaf 50 euro en de leverkost bedraagt 5 euro. De prijzen online zijn altijd gelijk aan de prijzen in de winkel.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis