Registreren

Albert Heijn breidt thuisleveringen uit naar 6 nieuwe gemeentes

Albert Heijn breidt zijn thuisleveringen uit. Vanaf volgende week kunnen klanten uit 6 nieuwe gemeentes in de regio Antwerpen online boodschappen aan huis laten leveren. Later dit jaar wordt de service nog uitbreidt naar een grotere regio.

Sinds 5 augustus kunnen klanten van Albert Heijn boodschappen aan huis laten leveren. Tot nu toe was de service beperkt tot 10 gemeentes in de Antwerpse Zuidrand, maar nu laat Albert Heijn aan Gondola weten dat het bezorggebied wordt uitgebreid. “Waar we in augustus nog mikten op 58.000 huishoudens, gaan we nu voor 160.000. Een verdubbeling van ons potentieel”, vertelt Ann Maes, woordvoerster van Albert Heijn. Concreet wordt de thuislevering uitgebreid naar 6 nieuwe gemeentes in de regio Antwerpen: Deurne, Borgerhout, Schoten, Schilde, Wommelgem en Wijnegem. “Vanaf vandaag zijn de bestelslots zichtbaar voor de nieuwe gemeentes. Leveringen gebeuren vanaf volgende week”, vervolgt ze.

LEESTIP >>> Albert Heijn komt aan huis in Antwerpse zuidrand

Klanten kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen via de AH-app of de website en ze aan huis laten bezorgen. De levertijd is op 30 minuten nauwkeurig zodat klanten niet lang hoeven te wachten. Al moeten consumenten minstens voor een bedrag van 50 euro kopen om te kunnen genieten van deze service. Daarbij zullen de online prijzen dezelfde zijn als in de winkel. Ook zal er een leverkost worden aangerekend “al zal die nooit hoger dan 5 euro liggen”, aldus Albert Heijn.

“We zien dat een grote groep trouwe fans sinds de lancering van onze thuisleveringen hun boodschappen online blijven bestellen. De slots in de eerste regio zitten voor 90% vol. Dat is meer dan ons target. Onze propositie wordt dus met veel goesting omarmd door de klant”, verklaart Ann Maes. Naar aanleiding van dat succes heeft Albert Heijn besloten om de service dit jaar uit te breiden naar een grotere regio. Om welk gebied het precies gaat wil de woordvoerster niet kwijt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis