Kvik - April

World Options Benelux trapt 2019 af met Franchise conferentie

Op donderdag 10 en 11 januari heeft het franchise concept World Options hun jaarlijkse kick-off conferentie gehouden in het Belgische hoofdkantoor.

De conferentie is de jaarlijkse bijeenkomst van alle franchisenemers uit België en Nederland, waarbij er vooruit gekeken wordt naar het komende jaar. Samen met de franchisenemers worden nieuwe inzichten, trends en optimalisaties gedeeld zodoende het operationele van de franchisenemers steeds verder te optimaliseren. Urik Topp, directeur en één van de oprichters, trapte de eerste dag af met “the state of the Union”, de beleidsverklaring en missie met als focus, hoe franchisenemers nog beter hun boterham kunnen verdienen.

Aan de hand van een demo wedstrijd werden de franchisenemers uitgedaagd om de USP’s van World options en zijn vooruitstrevende dienstenplatform in de verf te zetten gevolgd door een “best practices” ronde tafel rond het managen van de verkoopsfunnel. Deze belangrijke onderwerpen mondden uit in interactief en leerrijk debat.

Om de uitmuntende franchisenemers te belonen voor hun inzet en harde werk werden een aantal awards uitgereikt in de aangename setting van een restaurant in de buurt. Dag 2 werd gewijd aan de klanten beleving -en ondersteunende diensten.

2019 beloofd alvast een boeiend jaar te worden met tal van nieuwe ontwikkelingen en verdere groei met franchising.

Over World Options Franchise

Het van oorsprong Engelse bedrijf heeft een succesvolle achtergrond in Engeland met bijna 80 franchises, en is bezig met een grote internationale uitbreiding. Naast Nederland en België, is het bedrijf nu ook actief in de VS en Australië.

World Options heeft een zeer gebruiksvriendelijk verzendportaal ontwikkeld voor de logistieke sector met een bewezen meerwaarde voor het midden en klein bedrijf. Door middel van dit doordachte integratieplatform kunnen de franchisenemers zich volledig focussen op het vinden van nieuwe klanten.

Heeft u eveneens interesse om op zelfstandige basis als logistieke coördinator aan de slag te gaan, stuur dan uw motivatie en CV door naar recruitment@franchise.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis