Dit gaan we uiteraard niet alleen doen en willen daarom samenwerken met een netwerk aan zelfstandige uitbaters via het gekende franchise model. Die plannen bestonden al vroeger maar hebben we - wegens de pandemie - meer dan 2 jaar in de koelkast moeten stoppen voegt Rik nog toe.

LEESTIP >>> Croqino's : Nieuw op Franchise.be

@Croqinos verkoopt men – hoe raadt u het – dé croqino ®. De croqino is familie van de croque (toast of tosti) maar wordt wel eens een croque next level genoemd. Waarom?

Omdat een croqino steeds met volkoren speltmeel (en havervlokken) wordt bereid, wat zorgt voor een betere spijsvertering en dus gezond is voor onze body door de aanwezigheid van onontbeerlijke vezels. Er is ondertussen een gans assortiment beschikbaar met vlees, vis, vegetarisch of plantaardige (vegan) ingrediënten. Deze worden steevast als lunch geserveerd samen met een lekkere side dish naar keuze. Met onze interpretatie tillen we de croque naar een hoger niveau (net zoals de evolutie die de betere hamburger heeft meegemaakt tijdens de voorgaande 2 decennia), legt Els uit.

Tot slot is de croqino altijd gesloten waardoor het mogelijk wordt om hem op een elegante manier én smosloos met de handen te eten.  

Het concept kan op heel veel bijval rekenen bij het publiek waardoor de founders het vertrouwen hebben gekregen dat Croqinos heel wat foodlovers in diverse binnenlandse en buitenlandse steden zal kunnen bekoren. Aangezien de croqinos centraal worden bereid, heeft een franchisenemer slechts minimaal werk om een aantrekkelijke en volwaardige lunch voor de klant op tafel te zetten en krijgt hij/zij meer ruimte voor een betere service naar de klant toe. Bovenstaand model leidt bovendien tot een vermindering van het aantal medewerkers in het restaurant omdat al heel wat werk centraal wordt verricht. Minder personeelszorgen dus!

Heeft u altijd al overwogen om een eigen zaak te beginnen, dan is Croqinos misschien wel iets voor jou. Aarzel niet en neem contact met op!
Nieuws
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak Lees meer
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept Lees meer
Het inspirerende traject van Morgan bij Kiabi: van werknemer tot franchisenemer Lees meer
Geen vergunning voor Jumbo in Roeselare, wel in Dilsen Lees meer
Nieuwe Belchicken opent op Koning Astridplein in Antwerpen Lees meer
Heropening Carrefour Market Zulte: “Duurzame make-over van vloer over koelsysteem tot verwarming” Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?