Loola - Augustus/September/Oktober

Croqino's : Nieuw op Franchise.be

Croqino’s, een ondertussen goed draaiende urban food bar in centrum Gent, denkt aan uitbreiding en zet hiervoor volop in op franchise. @Croqino’s verkoopt men – hoe raadt u het – dé croqino ®. De croqino is familie van de croque (toast of tosti) maar wordt wel eens een croque ‘next level’ genoemd. Dus zeg niet zomaar croque tegen een Croqino!

ARTISANAAL EN GEZOND

De Croqino wordt artisanaal bereid in het centrale atelier met volkoren (spelt)meel en is gevuld met vlees, vis, vegetarische of veganistische ingrediënten.

In ons restaurant wordt hij geserveerd als volwaardige lunch, steeds vergezeld van een fris slaatje of aardappelwedges of frietjes van zoete aardappel. We bieden hiermee een, voor de ganse familie, gezonde en gevarieerde maaltijd aan.

Elke croqino is een bron van vezels; vezels die onontbeerlijk zijn bij een goede spijsvertering en bijdragen aan een evenwichtige en gezonde levenswijze.

MISSIE EN VISIE VAN CROQINO'S

Croqino's wil preventief en op een laagdrempelige manier een actieve bijdrage leveren aan een gezonde en fitte maatschappij.

We willen dit bereiken door in onze restaurants de klant een volwaardige lunch aan te bieden, boordevol gezonde vezels, in een aangename en sfeervolle setting.

Bovendien streven we ernaar om onze ecologische afdruk zo beperkt mogelijk te houden door steeds met lokale (Belgische) producten te werken waar mogelijk zoals ondermeer Belgische wijnen en frisdranken.

DE STERKTES VAN CROQINO'S

  • Volkoren producten als basis voor een gezonde en evenwichtige voeding
  • Hyper convenient. Gemakkelijk en snel klaar te maken.
  • Op en top Belgisch product
  • Productie loopt via een centrale keuken (atelier), waardoor een uniforme kwaliteit en bereiding wordt gegarandeerd
  • Croqinos worden geleverd onder beschermde atmosfeer en zijn bak-klaar
  • Basisassortiment beslaat vlees, vis, veggie en vegan
  • Geen nood aan specifiek geschoolde uitbater en personeel
  • Interessant rendement is haalbaar met 2 personen

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis