Côté Sushi - Juli / Augustus / September

Veel interesse in eerste Franchise.be e-Academy online seminarie: Kickstart uw Franchise Marketing en Leadgeneratie”

Vorige woensdag heeft de eerste sessie van de Franchise.be e-Academy plaats gevonden. Het online seminarie “Kickstart uw Franchise Marketing en Lead generatie na de lockdown” door Franchise Expert Nick Boury kon rekenen op een uitgebreide interesse van toonaangevende Franchisegevers en Masters in België.

Daling en stijging van kandidaat Franchisenemers

Gedurende de lockdown hebben wij bij Franchise.be een daling waargenomen van het aantal kandidaat Franchisenemers, wat logisch is. Iedereen was bezig met zijn gezondheid en dat van zijn gezin. In april was er reeds een lichte stijging en in mei hebben we een enorme opstoot gezien aan interesse in franchising, die zich volledig doorzet in Juni, zegt Louis Himpe, Franchise Expansion Manager van Franchise.be.

Dit was het signaal voor Franchise.be e-Academy om een online seminarie te organiseren voor Franchisegevers en Masters en dit momentum te gebruiken om een kickstart te geven aan uw Franchise Marketing en Lead generatie, vervolgt Himpe. Op vraag van tal van Belgische Franchisegevers organiseert Franchise.be e-Academy voor Franchisegevers en Masters nu een jaarprogramma samengesteld, maandelijks een sessie over diverse kritische topics waar iedere Franchise organisatie mee te maken krijgt. Na de zomervakantie starten we met “Hoe uw Franchise Merk versterken” gehost door Merkstrateeg Stef Verbeeck.

Inzichten Franchise digitale marketing en lead generatie

Nick Boury, Franchise Expert van Francorp Belgium heeft gedurende dit online seminarie een uitgebreide strategie toegelicht om een constante flow aan gekwalificeerde leads te genereren zodoende de Franchise netwerken hun expansie in de komende maanden toch kunnen verwezenlijken. De 16 deelnemers van verschillende franchisegevers zoals oa. Carrefour, Esso/Texaco, Happy Troc, Van Opstal – Van Boxel, Steffard, Expense Reduction, zelfs het Nederlandse Kaldi waren getriggerd en hebben ook uitgebreid hun ervaringen onder elkaar gedeeld.

Francorp seminarie Franchise marketing

Tijdens dit 2 uur durende online seminarie hebben we eerst even reflectie gemaakt naar de online communicatie tijdens de pandemie en hoe een standstill te vermijden tijdens de corona crisis voor Franchise ondernemers.

Topics over hoe de juiste doelgroep te bereiken met de juiste boodschap om gekwalificeerde kandidaat franchisenemers aan te trekken via de meest geschikte digitale kanalen kwamen uitgebreid aan bod en de deelnemers hebben uiteindelijk een actieplan mee gekregen om hun Franchise marketing te evalueren en te optimaliseren.

Franchise.be e-Academy programma 2020

Het verdere programma is vakkundig samengesteld op basis van de behoeftes van Franchisegevers en bundelt een weelde aan Expertise samen met de Diensten en Raadgevers die elk hun expertise in hun desbetreffende vak domein zullen delen met de nodige kennis van de Franchise sector. Initiatiefnemer Franchise.be beoogt hiermee een verdere professionalisering en groei van de Belgische Franchise markt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis