Registreren

Vermijd stand still voor (Franchise) ondernemers tijdens Corona crisis

We leven sinds enkele dagen in een uiterst onzekere periode voor ons Franchise bedrijf. U zal ongetwijfeld verscheidene interne operationele maatregelen aan het nemen zijn. Het is geen “business as usual” maar alle hens aan dek om hier zo goed mogelijk uit te komen. Doch kunnen wij van deze periode gebruik maken om onze (Franchise) activiteiten verder te optimaliseren

Zonder onze ogen te sluiten voor de precaire economische situatie waar we ons nu in bevinden, heeft het geen zin om te panikeren en chaos te creëren, daar dit leidt tot een enorm energie verlies, zowel bij de leidinggevenden als bij de medewerkers. Het is nu belangrijk om gefocust de nodige maatregelen te nemen die bijdragen aan een verder functioneren van het bedrijf alsook de juiste beslissingen te nemen met het oog op de toekomst.

LEESTIP >>> Hoe blijven online communiceren tijdens deze pandemie

Werken aan ons bedrijf

De vrijgekomen tijd kunnen we investeren in “het werken AAN ons bedrijf” in plaats van in ons bedrijf. Met andere woorden structurele en strategische voorbereidingen en maatregelen nemen om deze dan later te implementeren wanneer onze economie terug doorstart. Hieronder enkele voorbeelden.

Voor Franchisegevers

  • Duidelijk communiceren over de situatie, maatregelen/richtlijnen voor uw franchisenemers (marketing templates opstellen voor de eindklant)
  • Uw concept verder optimaliseren : bestaande producten/diensten in vraag stellen en optimaliseren, nieuwe producten/diensten uittesten en op punt zetten
  • Processen verder gedetailleerd in kaart brengen en vertalen in manuals
  • Medewerkers verder online trainen op cruciale onderdelen van uw Franchise support initiatieven, die ze daarna optimaal kunnen inzetten bij de franchisenemers
  • Franchisenemers online trainen, zowel op algemene onderdelen maar ook op gepersonaliseerde onderdelen waar uw Franchisenemer nog kan op verbeteren
  • Evalueer uw marketing materialen alsook marketing plan. Bijsturing in timing en communicatie zijn nu vanzelfsprekend
  • Ontwikkel verder aan uw Online Strategie/Multi channel verkoop

“Werk verder AAN uw bedrijf om nu voorsprong te nemen op de concurrentie”

 

Voor Franchisenemers

  • Duidelijk communiceren over de stand van zaken met uw klanten. Bedenk een kosteloos initiatief waarmee u uw solidariteit toont.
  • Vraag extra online training over bepaalde onderdelen van het concept en/of bedrijfsvoering
  • Stel uw eigen processen in vraag en verbeter waar nodig

Gratis online consult

Verschillende franchisegevers zitten met tal van vragen en zoeken naar oplossingen voor deze onzekere periode. Franchise expert, Nick Boury, biedt kosteloos een online consult aan om hierover te brainstormen en met enkele positieve initiatieven aan de slag te kunnen gaan. Stuur een whatsapp naar 0475-608012 om uw online sessie in te plannen.

Initiatieven Franchise.be

Wij bij Franchise.be zetten nu heel sterk in op het ontwikkelen van nieuwe online marketing initiatieven en campagnes, het optimaliseren van bestaande rekrutering campagnes, optimaliseren van processen en manuals voor ons team, marketing automatisatie verder implementeren, etc.

Franchise.be versterkt zich verder en verwelkomt Louis Himpe

Sedert begin maart heeft ons team zich versterkt door de komst van Louis Himpe. Louis heeft jarenlange expertise in zowel nationale alsook internationale ontwikkeling.  Hij heeft veel kennis in Franchise door zijn ervaring in de mode- en retail sector.  Deze kennis heeft hij opgedaan bij de Duror Fashion Group (Terre Bleue, Gigue en Zilton) alsook bij Sarah Pacini.  Louis heeft ook kennis in de Horeca door zijn ervaring bij Hilton International.

Hij bekleedt de positie van Franchise Expansion Manager binnen het team van Franchise.be.  Zijn belangrijkste taken zullen bestaan in: (1) het versterken van de banden met de bestaande en nieuwe Franchise.be members en (2) het verder uitbouwen van het Belgische Franchise.be  netwerk.

Louis kijkt vooral uit naar de eerste ontmoetingen met alle Franchise.be members om zich persoonlijk voor te stellen, maar vooral om de Franchise.be members nog beter bij te staan bij de verdere ontwikkeling van hun franchisenetwerk in België.  “Ik ben verheugd om deel uit te maken van het dynamische team van Franchise.be en kijk bijzonder uit naar de samenwerking met de bestaande en nieuwe Franchise.be members om hun positie op de Belgische Franchisemarkt nog verder uit te bouwen.” zegt Louis Himpe.

Louis kan bereikt worden op 0493-918022 of op lhimpe@franchise.be

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis