Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

Van Opstal - Van Boxel: Uw eigen franchise winkel, beperkte investering maar bewezen resultaten, ook in tijden van crisis

Vele kwartaalcijfers kelderen vandaag naar beneden, maar niet zo bij de franchise winkels Van Opstal – Van Boxel.  Omzetstijgingen tot 40%, 25% meer klanten en tot 50% meer online verkoop… Je begrijpt het al, het winkelconcept van Van Opstal – Van Boxel is zeer crisisbestendig en er zijn nog heel veel opportuniteiten.

Van Opstal – Van Boxel is een totaalconcept rond brood, banket en belegde broodjes.  Deze franchiseformule heeft momenteel winkels in voornamelijk Noord-Antwerpen maar wilt nu verder groeien in andere regio’s.  Korte communicatielijnen, snel handelen, eigen recepten en producten, een uniek winkelconcept en een solide marketingplan zijn de sleutels tot succes.

Het winkelconcept is gebouwd rond de drie peilers brood, banket en belegde broodjes die flexibel kunnen ingezet worden, afhankelijk van de locatie, (stedelijk of landelijk).  Bovendien is dit winkelconcept deels een zelfbedieningsformule, en dit idee wordt net vandaag door experts als hét concept voor de toekomst gelanceerd. 

Je hoeft helemaal geen bakker van opleiding te zijn.  Neen, enthousiasme, positivisme en liefde voor je klanten zijn de belangrijkste voorwaarden om succesvol te zijn.  Van Opstal – Van Boxel zorgt voor voldoende ondersteuning, opleiding en begeleiding bij de opstart van je nieuwe winkel. 

Bewezen en grote resultaten met beperkte(re) investeringen in een crisisbestendig winkelconcept?  Het kan bij Van Boxel – Van Opstal!  Naast nieuwe lokaties, is ook onze winkel in Rijkevorsel een zeer interessante opportuniteit.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis