Heytens - 2022

TRYBA : Nieuw op Franchise.be

In Frankrijk is TRYBA de nummer 1 in de markt van ramen, deuren en rolluiken, en die ambitie hebben we ook in België. Daarvoor breiden we ons dealernetwerk stevig uit en bieden we onze franchisenemers professionele ondersteuning.

Reken op persoonlijk advies en een krachtige communicatiecampagne die de unieke troeven van onze producten en onze naam in de markt zet. Als TRYBA-dealer pak je uit met een sterk merk dat zich met kwaliteit en communicatie écht onderscheidt van de concurrentie.

WORD FRANCHISENEMER BIJ TRYBA

TRYBA-dealer worden, dat is kunnen rekenen op de steun van een solide internationale groep. Ons uitgebreid netwerk en de commerciële kracht van ons merk zijn voor jou stevige garanties op succes. Kortom, TRYBA-dealer worden, dat is je ondernemersdroom waarmaken.

JOUW GARANTIES ALS TRYBA FRANCHISENEMER

Garantie 1: 370 miljoen euro omzet

Als Europese marktleider realiseert TRYBA een omzet van 370 miljoen euro. Dit is het resultaat van bijna 40 jaar ervaring, expertise en een doorgedreven drang naar innovatie.

Garantie 2: 1850 medewerkers

Van ontwerpers, productiemedewerkers, installateurs tot administratieve krachten: 1850 gemotiveerde collega's staan klaar met raad en daad om van jouw zaak een succes te maken.

Garantie 3: 3500 ramen per dag

Elke dag rollen liefst 3500 ramen van de band in onze Europese fabrieken. Hét bewijs dat TRYBA het vertrouwen geniet van bouwers en verbouwers.

GENIET VAN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

In zee gaan met TRYBA, dat is kunnen rekenen op een persoonlijke, professionele begeleiding in elke fase van jouw project. Van de kennismaking met ons bedrijf, over de opening van je zaak tot de uitoefening van je beroep, je krijgt alle sleutels in handen om te slagen.

  • Showroom van 120 tot 150 m2
  • Installatie van je showroom, sleutel op de deur
  • Technische, commerciële en managementtraining
  • Gedetailleerd verkoopplan met bewezen staat van dienst
  • Verkoopinstrumenten: catalogus, technische fiches, affiches, bedrijfswagen met het TRYBA-logo, promotionele aanbiedingen, communicatiecampagnes, …
  • Exclusief extranet

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis