Gecon

STEFFARD: Nieuw op Franchise.be

Zelfs de meest verstokte rokers zijn gestopt, overgestapt naar gezondere alternatieven of overwegen om de klassieke sigaret definitief naast zich neer te leggen. Is het eenvoudig? Allesbehalve! Voor sommige mensen gaat het al iets makkelijker dan voor andere, maar feit is dat de alternatieven voor het roken altijd gezonder zijn. Overschakelen op de e-sigaret is jouw eerste stap op weg naar een rookvrije toekomst.

STEFFARD laat de rook om je hoofd verdwijnen

De STEFFARD Vapeshops, verspreid over West- en Oost-Vlaanderen, blinken uit in service, kwaliteit en een uitgebreid aanbod aan premium e-liquids. Ondanks het high-end assortiment is STEFFARD een laagdrempelige vapeshop die vooral tot doel heeft op maat gemaakte oplossingen te vinden voor jouw specifieke behoeften. Ben je op zoek naar uitgesproken smaken, een stijlvolle e-sigaret of begeleiding bij het stoppen met roken? STEFFARD laat de rook om je hoofd verdwijnen!

Samen met STEFFARD naar een nicotine- en teervrije toekomst

STEFFARD onderscheidt zich van zijn conculega’s door ‘rookstoppers’ een traject ‘stoppen met roken’ aan te bieden. In de verschillende shops fungeert de uitbater ook als coach voor mensen die het roken willen afleren. Het gaat dan vooral over zij die niet meteen, van de ene op de andere dag, volledig kunnen stoppen. De coaches analyseren je rookgedrag en stippelen een aangepast traject uit, zodat je binnen de kortste keren nicotine- en teervrij bent.

STEFFARD-ambassadeurs overtuigen met kennis, enthousiasme en ondernemerschap

STEFFARD Vapeshops worden gerund door enthousiaste zelfstandige ondernemers, die niet enkel het eigen succes vooropstellen. Prioriteit nummer 1 is om de klant een e-sigaret en e-liquids aan te bieden op maat van zijn of haar smaak en stijl. Daarnaast ziet de STEFFARD-ambassadeur het als zijn voornaamste missie om rokers van de sigaret af te helpen.

STEFFARD is altijd op zoek naar gepassioneerde zelfstandige ondernemers die een carrière als franchisenemer ambiëren. Kan je je vinden in een job als STEFFARD-ambassadeur? Aarzel niet en vraag meer informatie aan.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis