Download Gratis uw Franchise startersgids

Snap Fitness : Nieuw op Franchise.be

Heb je een passie voor alles wat met gezondheid en beweging te maken heeft? Droom je al je hele leven van een eigen Health Club, maar leken de risico’s je te groot? Dan biedt Snap Fitness jou de perfecte oplossing. Met nieuwe systemen en financiële opties met lagere investeringen en constante ondersteuning voor franchisenemers, biedt het concept alle mogelijkheden voor een succesvolle Health Club.

Snap Fitness is in 5 jaar tijd niet voor niets uitgegroeid naar 16 clubs in Nederland en België. Het concept is een vertrouwde, gemakkelijke en betaalbare trainingsalternatief voor de traditionele (grote) sportscholen. Zij bieden de leden een club om de hoek, met flexibele contracten zonder lange opzegtermijnen, hypermoderne fitnessapparatuur, 24/7 veilige toegang tot alle clubs wereldwijd en de gezelligheid van een lokale club met haar wortels in de wijk of buurt. Met Snap Fitness kun jij jouw leden alles bieden om de beste resultaten te behalen.

Waarom Snap Fitness?

Snap Fitness streeft ernaar om een gelukkige en gezonde levensstijl te creëren voor hun medewerkers, franchisenemers en leden. Dit doen ze in moderne fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in hun buurt een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. In dit onderscheidende concept staan innovatie, flexibiliteit, gemak en saamhorigheid centraal.

Voordelen van aansluiten bij Snap Fitness

Tijdens het gehele proces, van het zoeken van de geschikte locatie tot het opzetten van een lokale marketingcampagne, biedt Snap Fitness je alle mogelijke ondersteuning. Minder tijd aan administratie en bureauwerk, meer tijd voor datgene waar het om draait; jouw leden.

Dankzij de nieuwste technologieën kun jij jouw leden de mogelijkheid bieden om 24 uur per dag, 7 dagen per week te komen sporten. Door te kiezen voor kleinschaligere locaties in dorpskernen of wijken, biedt Snap Fitness jou als franchisenemer de mogelijkheid een goede band op te bouwen met je leden. Ga met ons de uitdaging aan.

In ieder dorp of wijk van 10.000 inwoners of meer kan een Snap Fitness club worden gevestigd.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis