Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Snap Fitness Franchise

Snap Fitness

Informatie Snap Fitness Franchise

Heb je een passie voor alles wat met gezondheid en beweging te maken heeft? Droom je al je hele leven van een eigen Health Club, maar leken de risico’s je te groot? Dan biedt Snap Fitness jou de perfecte oplossing. Met nieuwe systemen en financiële opties met lagere investeringen en constante ondersteuning voor franchisenemers, biedt het concept alle mogelijkheden voor een succesvolle Health Club.

Snap Fitness is in 5 jaar tijd niet voor niets uitgegroeid naar 16 clubs in Nederland en België. Het concept is een vertrouwde, gemakkelijke en betaalbare trainingsalternatief voor de traditionele (grote) sportscholen. Zij bieden de leden een club om de hoek, met flexibele contracten zonder lange opzegtermijnen, hypermoderne fitnessapparatuur, 24/7 veilige toegang tot alle clubs wereldwijd en de gezelligheid van een lokale club met haar wortels in de wijk of buurt. Met Snap Fitness kun jij jouw leden alles bieden om de beste resultaten te behalen.

Waarom Snap Fitness?

Snap Fitness streeft ernaar om een gelukkige en gezonde levensstijl te creëren voor hun medewerkers, franchisenemers en leden. Dit doen ze in moderne fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in hun buurt een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. In dit onderscheidende concept staan innovatie, flexibiliteit, gemak en saamhorigheid centraal.

Voordelen van aansluiten bij Snap Fitness

Tijdens het gehele proces, van het zoeken van de geschikte locatie tot het opzetten van een lokale marketingcampagne, biedt Snap Fitness je alle mogelijke ondersteuning. Minder tijd aan administratie en bureauwerk, meer tijd voor datgene waar het om draait; jouw leden.

Dankzij de nieuwste technologieën kun jij jouw leden de mogelijkheid bieden om 24 uur per dag, 7 dagen per week te komen sporten. Door te kiezen voor kleinschaligere locaties in dorpskernen of wijken, biedt Snap Fitness jou als franchisenemer de mogelijkheid een goede band op te bouwen met je leden. Ga met ons de uitdaging aan.

In ieder dorp of wijk van 10.000 inwoners of meer kan een Snap Fitness club worden gevestigd.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Health & Beauty

Activiteit

Compacte volwaardige fitness centra met lagere investeringen en constante ondersteuning

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

Franchiseinformatie

Contractduur

5 jaar

Training

Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer

Verzorgingsgebied

Vanaf 10.000 inwoners

Gemiddeld aantal FTE

2

Financieel

Totale investering

€400.000

Benodigd eigen vermogen

€100.000

Royalties en andere bijdragen

6% royalties 2% marketing bijdrage

Vestigingen

Aantal buitenlandse vestigingen

> 2.000

Aantal franchise vestigingen

7

Benodigd aantal m2

Minimum 400 m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Snap Fitness Franchise


Nieuws over Snap Fitness
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis