Cavavin - April

Royal Donuts opent 13de Belgische vestiging

Royal Donuts heeft afgelopen weekend een shop geopend in de Bruul in Mechelen. Het is de dertiende Belgische winkel van de snelgroeiende Duitse keten.

Uitgebreid assortiment

De nieuwe vestiging van Royal Donuts, uitgebaat door Ben Bruch, bevindt zich recht tegenover sportwinkel Decathlon. Volgens Bruch is het aanbod een stuk uitgebreider dan dat van de meeste concurrenten.

“We hebben een groot aanbod aan veganistische donuts. Daarnaast bieden we ook crossnuts aan. Die kan je het best omschrijven als een kruising tussen een donut en een croissant. Het heeft het uitzicht en de topping van een traditionele donut, maar is gemaakt van bladerdeeg. Ook onze gepimpte Berlinerbollen zullen zeker in de smaak vallen”, vertelt hij in GVA.

Royal Donuts, een franchisformule actief in heel Duitsland, streek pas midden vorig jaar neer in België, met de opening van een eerste filiaal in Maasmechelen. Daar kwamen intussen al een heleboel nieuwe vestigingen bij in onder meer Genk, Diest, Tongeren, Sint-Truiden, Leuven, Beringen en Aalst. De Mechelse winkel is de dertiende in de rij. Ook in Nederland heeft de donutketen enkele filialen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis