Registreren

Restaurantketen itsu landt op Brussels Airport

De Britse, Aziatisch-geïnspireerde restaurantketen itsu opent in samenwerking met Autogrill een nieuwe vestiging in Brussels Airport. Het gaat om het eerste restaurant op het Europese vasteland.

Primeur

Het nieuwe restaurant heeft een oppervlakte van 166 m² en bevindt zich in Terminal B van de luchthaven. In een normaal jaar ontvangt die terminal zo’n 4 miljoen reizigers.

Klanten kunnen de maaltijden ter plaatse consumeren - er zijn 46 zitplaatsen - maar er is ook een ruim aanbod afhaalmaaltijden voor wie elders wil eten of voedsel aan boord wil meenemen.

"We zijn verheugd om ons fantastische merk en onze voeding op het Europese vasteland te lanceren in samenwerking met Autogrill. De prestigieuze locatie op Brussels Airport zal reizigers van over de hele wereld laten kennismaken met de itsu-ervaring”, zegt itsu-oprichter Julian Metcalfe.

Autogrill, de wereldwijde operator in food & beverage-diensten voor reizigers, wordt de eerste franchisepartner van itsu op het Europese vasteland. “We weten dat luchthavenpassagiers graag genieten van een ontspannen dine-in ervaring maar evengoed een heerlijke en voedzame maaltijd willen meenemen op weg naar hun vlucht. Het model van itsu stelt ons in staat om in te spelen op al die klantbehoeften”, verklaart Stan Monheim, COO van Autogrill Rest van Europa.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis