Gecon

O'Tacos: drie nieuwe restaurants in maart, waarvan twee in België

Ondanks de sluiting van restaurants zet O'Tacos zijn ontwikkeling voort in Frankrijk en België en blijft Franse tacoliefhebbers verrassen met bezorgen en afhalen.

Voor het merk O'Tacos is er geen sprake van een vertraging van de ontwikkeling tijdens de gezondheidscrisis: de Franse tacospecialist blijft zich ontwikkelen en maakte vorige maand drie openingen, waarbij hij terrein won in Frankrijk en België.

Het is in feite in Bastogne dat het netwerk zijn maart begon en zich op 3 maart vestigde op Place McAuliffe. Een opening met veel tamtam die opnieuw voor veel opschudding zorgde, aangezien het etablissement gedurende de dag meer dan 500 klanten bediende.

LEESTIP >>> O'Tacos trekt veel publiek voor de opening van een nieuwe franchise in Bastogne

Vanaf 17 maart was het de beurt aan de stad Jette om het netwerk te verwelkomen op het Reine Astridplein, alvorens terug te keren naar Frankrijk voor de inhuldiging van het restaurant Saint-Malo op 19 maart aan de boulevard de la République 52.

Met bijna 15 jaar knowhow in de fastfoodmarkt ontwikkelt O'Tacos sinds 2015 franchises in Frankrijk en internationaal, waarbij nu bijna 250 locaties samenkomen. Toegankelijk vanaf € 80.000 eigen bijdrage, biedt het netwerk nog steeds geweldige kansen voor projectleiders die ermee aan de slag willen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis