hw 5.jpeg
De digitalisering & professionalisering van ons netwerk is voornamelijk ook te danken aan een management buy-in ondersteund door een private equity firm die sinds 2020 de professionalisering van de organisatie mee vorm geeft.

Toekomstige huiseigenaars helpen om de juiste lening te kiezen, dat is onze missie.

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.
hw 4.jpeg

HOE DOEN WIJ DAT?

Bij hypotheek.winkel loodsen we de klant als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we alle mogelijkheden nadat we eerst helemaal de situatie, het specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar de klant te luisteren. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op de maat van de klant.
hw 3.jpeg

WAARIN MAKEN WIJ HET VERSCHIL?

Onder onze begeleiding hoeft de klant dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerdere bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt de klant doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij het profiel van de klant en het project passen, evenals met de verwachtingen en doelen. Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitend de belangen van onze klant.
hw 7.jpeg

EN DAT IS NIET ALLES…

Daarenboven staan we aan de zijde van de klant doorheen elke fase van de aankoop van een woning. Ook op de lange termijn zitten jullie goed bij ons, want we blijven het dossier pro-actief opvolgen. Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, zijn jullie dus bij ons aan het goede adres.

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

The choice is yours Net als andere websites, houden we ook van cookies. De cookies die we gebruiken dienen voornamelijk om jouw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken ook cookies omdat we graag meten hoe onze website wordt bezocht. We plaatsen deze cookies alleen wanneer je voorafgaande toestemming hebt gegeven.