92201.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €25.000
Totale inverstering
Vanaf €70.000
Instapkosten
Geen instapkosten
Gemiddelde omzet
)

Informatie Hypotheek.winkel Franchise

Hypotheek.winkel is gestart in 2001 met als doel de klanten te begeleiden door de complexe wereld van hypothecaire kredieten. Het heeft enorme successen geboekt door de jaren heen om uit te komen op een situatie vandaag van 63 vestigingen en 83 Experten.

De digitalisering & professionalisering van ons netwerk is voornamelijk ook te danken aan een management buy-in ondersteund door een private equity firm die sinds 2020 de professionalisering van de organisatie mee vorm geeft.

Toekomstige huiseigenaars helpen om de juiste lening te kiezen, dat is onze missie.

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

HOE DOEN WIJ DAT?

Bij hypotheek.winkel loodsen we de klant als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we alle mogelijkheden nadat we eerst helemaal de situatie, het specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar de klant te luisteren. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op de maat van de klant.

WAARIN MAKEN WIJ HET VERSCHIL?

Onder onze begeleiding hoeft de klant dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerdere bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt de klant doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij het profiel van de klant en het project passen, evenals met de verwachtingen en doelen. Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant.

EN DAT IS NIET ALLES…

Daarenboven staan we aan de zijde van de klant doorheen elke fase van de aankoop van een woning. Ook op de lange termijn zitten jullie goed bij ons, want we blijven het dossier pro-actief opvolgen. Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, zijn jullie dus bij ons aan het goede adres.
Sector Diensten
Sub sector Overige dienstverlening
Aantal voltijdse equivalenten 1-2

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2003
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €70.000
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €25.000
Instapgeld in € Geen instapkosten
Royalties en andere doorlopende bijdragen Zal besproken worden tijdens ons eerste gesprek
Totaal aantal vestigingen 3
Aantal Franchise vestigingen 63
;
Nieuws
Kevin, succesvol ondernemer met hypotheek.winkel Lees meer
Hypotheekwinkel franchise in de kijker Lees meer
;

Vestigingen Hypotheek.winkel Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/40133', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Hypotheek.winkel"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '40133', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?