De collectie omarmt het gevoel van lichte onbezonnenheid dat de zomer in ons allemaal naar boven brengt. De items uit de vrouwencollectie zijn geïnspireerd op plaatsen en een lifestyle die we kennen van vakanties. De items zijn uitgevoerd in materialen die bij uitstek gechikt zijn voor warm weer, denk hierbij aan linnen, tencel en seersucker. Je ziet het terug in de essentiële kledingstukken voor een zomeravond: jurken, jumpsuits en statement pieces met opvallende prints. Eén van de eyecatchers in de collectie is de luchtige wikkeljurk. Hierin voelt iedereen zich mooi, vrouwelijk en comfortabel. Of je nou ontspannen of actief bezig bent, elk item is ontworpen om met het lichaam mee te bewegen.

De herencollectie heeft een gevoel van gewichtloosheid, gemaakt om in te bewegen. Deze collectie zet linnenmix pakken en denim shorts in de spotlights, gecombineerd met nautisch gestreepte T-shirts en retro overhemden. De focus op strepen inspireert tot een klassieke jetset look, die de garderobe af maakt en een vrije, zelfverzekerde uitstraling geeft.

LEESTIP >>> Esprit wil marktleiderschap heroveren

Deze campagne markeert het begin van een nieuw tijdperk voor ESPRIT. Het merk is terug, Rules no longer apply! ESPRIT nodigt iedereen uit om mee te gaan op deze reis. Beginnend met deze zomer refresh die smaakt naar meer.
Nieuws
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak Lees meer
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept Lees meer
Overname Veritas gaat niet door Lees meer
Cirusso Art opent nieuwe tattooshop in Gent Lees meer
Jumbo versterkt basis voor toekomstige duurzame groei Lees meer
Bruno Foodcorners verdeelden al 2.000.000 euro cash geld de voorbije 5 maanden Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?