Loola - Augustus/September/Oktober

MAKI MAKI : Nieuw op Franchise.be

Het was in juli 2019, in de stad Elsene, dat de oprichters van het concept hun eerste restaurant openden.  De formule onderscheidt zich met de beroemde maki hotdog die op verschillende manieren bereid wordt, maar ook met smaakcombinaties die je normaal niet tegenkomt in de wereld van de Japanse keuken.

MAKI MAKI onderscheidt zich ook door u de mogelijkheid te bieden om eigen maki of bowls recepten te creëren.

Een vrijheid die het ons mogelijk maakt om een bredere waaier van klanten aan te trekken en die aan de eisen van allergieën, en andere intoleranties of diëten zoals veganisme beantwoordt.

Onze unieke knowhow en onze ervaring stellen ons in staat een grote klantenkring te bereiken en loyaliteit op te bouwen.

ONZE INRICHTING

Onze inrichting is industrieel en groen waarin planten een belangrijke rol spelen, we werken vooral met ruwe materialen zoals baksteen, beton en hout. Zwart en wit zijn ook per definitie de merkkleuren. Dit geeft een zeer duidelijke en sobere stijl.

TRAINING & PROFIEL VAN ONZE FRANCHISENEMERS

Ons team van franchisenemers bestaat uit gepassioneerde mensen die dagelijks persoonlijk en intens betrokken zijn bij hun restaurant.

Al onze partners worden gedreven door een sterke netwerkgeest. We waarderen de onderlinge hulp tussen franchisenemers en de zin voor initiatief.

Van onze partners verwachten we een vrijwillige en verantwoordelijke houding.

ONZE APP

MAKI MAKI heeft nu een eigen mobiele applicatie beschikbaar voor afhaalbestellingen en leveringen.

ONZE SOCIALE NETWERKEN

Met zijn vele dagelijkse publicaties en verhalen is MAKI MAKI een van de meest actieve Instagram-accounts in de Belgische horeca.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis