Ixina feb21

L'Atelier Papilles : Nieuw op Franchise.be

Smaak en kwaliteit staan ​​centraal in ons concept. We zetten ons in om 100% stokbrood uit duurzame landbouw aan te bieden. Elke dag ontwerpen we ook verse en seizoensgebonden producten door middel van een menu van smakelijke gerechten dat twee keer per jaar wordt vernieuwd.

We hebben een echte vertrouwensband met onze franchisenemers. Ons team ondersteunt u in elke fase van uw project: van het vinden van uw pand tot het ontwikkelen van uw verkooppunt, u geniet van echt professioneel advies. We zorgen voor de implementatie van onze rigoureuze werkmethoden en processen om een ​​snelle winstgevendheid te garanderen.

Al meer dan 10 jaar zetten wij ons in om onze franchisenemers te betrekken bij elke grote beslissing: u bent niet alleen een verkooppunt, u bent onze partner! Wijziging van het menu, marketingbeslissing, nieuwe producten… Wij staan ​​tot uw beschikking en werken samen in elke fase.

Franchisenemer worden van L'Atelier Papilles betekent profiteren van vele voordelen:

  • al meer dan 40 jaar zakelijke expertise, ondersteuning in het buitenland door een toegewijd internationaal team en zakelijke professionals die in staat zijn uw teams continu op te leiden.
  • Internationale en lokale marketingactiviteiten (in de winkel en op sociale netwerken) die het hele jaar door worden georganiseerd door een speciale marketingafdeling.
  • Een actieve community tussen franchisenemers om ervaringen te delen.
  • Constante productkwaliteit dankzij een exclusief inkoopcentrum
  • Strenge processen en logistiek die uw dagelijkse leven gemakkelijker en efficiënter maken.
  • Gegarandeerde winstgevendheid met een bruto commerciële marge van 68% (gemiddeld)
  • Voortdurende innovatie dankzij een interne R & D-afdeling, altijd op zoek naar de laatste culinaire trends om nieuwe exclusieve recepten voor L'atelier Papilles te ontwikkelen.

L'Atelier Papilles werd verkozen tot "ENSEIGNE PREFEREE DES FRANCAIS EN 2020" vanwege zijn kwaliteit van dienstverlening in de sandwichcategorie.
STATISTA-studie voor Capital magazine - zomer 2019.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis