Belisol - April/Mei/Juni

KVIK : Rekruteert franchise ondernemers in de keuken sector via Franchise.be

Onder het motto "Iedereen heeft recht op een coole keuken" biedt Kvik keukens, badkamers en garderobekasten aan met een hedendaags Deens design aan verrassend lage prijzen.

Kvik zet zich sinds de oprichting in 1983 af tegen de gevestigde gebruiken in de keukensector door te werken met een eenvoudig en overzichtelijk gamma, transparente netto-prijzen, een snelle beschikbaarheid en een uitgebreid service-pakket. Deze kenmerken vormen de basis van het Kvik concept, samen met het karakteristieke Deense design.

Op KVIK kan je altijd vertrouwen

Kvik is een conceptbedrijf dat goed werkt doordat wij de producten, leveringen, garanties en service op orde hebben. Maar vooral ook doordat wij respect hebben voor de behoeften van de klant.

In een Kvik winkel word je altijd aangesproken door geïnteresseerd en vakkundig personeel. Wij noemen deze medewerkers geen verkopers, maar keukenconsulenten. Hun rol is alles te doen wat ze kunnen om iedereen aan de coolste keuken te helpen.

KVIK als Franchise organisatie

"Kom als franchisenemer bij het Kvik team en help ons om nog meer mensen recht op een coole keuken te geven. Samen stellen wij hoge doelen voor onszelf, maar die mogen het inleven in de klant nooit in de weg staan. En samen bouwen wij aan de ervaring in de winkel en motiveren wij onze toekomstige, deskundige medewerkers.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis